Skip to main content
Til toppen

Rengjøringsmaskiner

Visning
Hecht 8065 Feiemaskin 65 cm

Hecht 8065 er en enkel og effektiv feiemaskin, som enkelt feier opp sand, støv og lignende på små arealer.

HE8065
Hecht 972 Profi Løvblåser

Hecht 972 Profi er en kraftig løvblåser som du bærer på ryggen og har et ergonomisk håndtak som gir optimal kontroll under lange økter med rydding av løv og andre ting. Ryggløvblåseren har 2-takst bensinmotor med 4.6 Hk og har en maksimal lufthastighet på 90 meter i sekundet.

HE972
Hecht 8514 Bensindreven Løvsuger

Hecht 8514 er en løvsuger med bensinmotor og hjul, med drift, samt slange som gjør den svært effektiv. Avfallsugeren er perfekt til oppsamling av avfall på harde overflater slik som parkeringsplasser, fortau, parker, skoler, kirker, flyplasser, gangveier og lignende. Også egnet til å suge opp gummigranulat rundt fotballbaner og tømme oppsamler rister for granulat. Med børste som er tilleggsutstyr får man bedre samlet opp det som er fast i underlaget. 

HE8514
Hecht 8616SE Feiebørste 62 cm

Hecht 8616Se er en utendørs feiemaskin perfekt til å rydde asfalt- og betongområder for nysnø, sand, jord og blader. Feiebørsten har en kraftig bensin motor og en arbeidsbredde på 62 cm.

HE8616SE
Hecht 8680SE Feiebørste 80 cm

Hecht 8680SE er en utendørs feiebørste perfekt til å rydde asfalt- og betongområder for nysnø, sand, jord og blader. Feiemaskinen har en kraftig bensin motor og en arbeidsbredde på 80 cm.

HE8680SE
Hecht 8574 Profi Bensindreven Løvsuger

Hecht 8574 er en løvsuger med liten kompostkvern, med bensinmotor og hjul, samt en oppsamler slange som gjør den svært effektiv. Avfallsugeren er perfekt til oppsamling av avfall på harde overflater slik som parkeringsplasser, fortau, parker, skoler, kirker, flyplasser, gangveier og lignende.

HE8574
Limpar Batteridrevet Radialkost

Limpar batteridreven radialkost er en svært effektiv maskin til feie ut ulike materier fra kanter og hjørner. Batteripakken gir en kontinuerlig arbeidstid på rundt 2 timer, slik at du rekker over opptil 5000 kvadratmeter. Batteri og lader følger med feiemaskinen.

LIFKLE5
Limpar Bensindrevet Radialkost

Limpar radialkost som er svært effektiv til å feie inntil kanter og hjørner, og leveres med Honda GX160 OHV bensinmotor. Feiemaskinen rydder områder opptil 2500 kvadratmeter i timen og er perfekt i samarbeid med andre større feiemaskiner eller feiebiler.

LIFKLB6
Rykov MK 110 ATV Feiebørste

RYMK110
Rykov SW130 ATV Feiebørste

Rykov SW 130 er en feiebørste som passer de fleste ATV'er og rydder enkelt store områder. Feiebørsten kan leveres med sprutskjerm og oppsamler som gjør den svært trygg og effektiv.

RYSW130
Caravaggi Jumbo 13 Løvsuger

Caravaggi Jumbo løvsuger er en svært effektiv maskin for å suge opp løv og annet rask for så å mate det rett oppi en tilhenger, lasteplan eller lignende. Løvsugeren er av svært høykvalitet beregnet på harde lange arbeidsdager, og er utstyrt med Honda-motor.

CARJUMBO13
Caravaggi Jumbo 18 Løvsuger

Caravaggi Jumbo løvsuger er en svært effektiv maskin for å suge opp løv og annet rask for så å mate det rett oppi en tilhenger, lasteplan eller lignende. Løvsugeren er av svært høykvalitet beregnet på harde lange arbeidsdager.

CARJUMBO18

Maskin Importøren AS er stolte av å kunne tilby flere rengjøringsmaskiner. Løvsugeren og feiemaskinene er urbane og kvalitetsmaskiner som betyr at en kan arbeide hele døgnet, selv rundt offentlige bygninger. Den største feiemaskinen er også en redskapsbærer, som på en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte vedlikeholder byområder hele året. Over finner du en oversikt over de ulike rengjøringsmaskinene vi har. Har du spørsmål angående hvilken maskin som passer dine behov, ta kontakt på 64953500 eller post@maskinimp.no

Lenker
Min side