Skip to main content
Til toppen

Jordfreser - Effektive Maskiner til Hage og Landbruk

Visning
Zanon ZM Jordfreser til Traktor

Zanon ZM er profesjonelle jordfresere som passer traktorer fra 40 Hk. Jordfresene kan leveres med ulike bredder kan jobbe ned mot 22 cm. Hastigheten kan justeres på to ulike nivåer, slik at den passer godt til å vende eller bryte ned i kompakt jord.

ZAZM
Fra:
Zanon ZP Jordfreser til Traktor

Zanon ZP er kraftige profesjonelle jordfresere som passer traktorer med minimum 90 Hk. Jordfresene kan leveres med ulike bredder og kan jobbe ned mot 27 cm. Hastigheten kan justeres på fire ulike nivåer, slik at den passer godt til å vende eller bryte ned i hard og kompakt jord.

ZAZP
Fra:
Hecht 738 Elektrisk jordfreser 1000W

Hecht 738 er en liten og kraftig elektrisk jordfreser som enkelt vender jorden og lager myke bed. Ta kontroll over hagen din med vår elektriske jordfreser - den ultimate partneren for å skape sunne og frodige planter.

HE738
Hecht Jordfreser til 1441

Hecht jordfreser som passer til 1441 multimaskin, og har en arbeidsbredde på 25 cm. Jordfresen er utstyrt med 4 kniver som har en diameter på 216 mm.

HE00144163
Hecht 1441 Multimaskin 40 Volt

Hecht 1441 er batteridrevet multimaskin som kan brukes som gresstrimmer, ryddesag, hekksaks, grensag, feiebørste og jordfreser.

HE1441
Hecht 745 Elektrisk jordfreser 1500W

Hecht 745 er en kraftig elektrisk jordfreser som enkelt vender jorden og lager myke bed. Ta kontroll over hagen din med vår elektriske jordfreser - den ultimate partneren for å skape sunne og frodige planter.

HE745
Hecht 784 Bensindrevet Jordfreser 43 cm

Hecht 784 jordfreser vender jorden effektivt og er et godt hjelpemiddel i grønnsakshagen. Gjør deg klar til å transformere hagen din med vår pålitelige jordfreser men bensin motor! Denne kraftige maskinen er skapt for å gi deg en effektiv og problemfri opplevelse når det kommer til jordbearbeiding.

HE784
Hecht 785 Bensindrevet Jordfreser

Hecht 785 er en effektiv jordfreser for både store og små jobber. Jordfreseren er enkel å bruke og kan brukes med tre forskjellige arbeidsbredder 32, 50 og 84 cm.

HE785
Jordfreser til Tohjulstraktor

Jordfreser til tohjulstraktorer gjør hard jord til dyrkbarjord svært effektiv selv i trange eller mindre landbruksområder. Maskinen er lett, solid og svært manøvrerbar, kutter seg gjennom enn den hardeste jord. Øk produktiviteten og spar kostnader med en tohjulstraktor og jordfreser. Jordfresen leveres i ulike arbeidsbredder og med tilbehør som gjør den enda mer effektiv og enkel å bruke.

JORDFRES
Fra:
Fort F41 Jordfreser, Honda GCV140, 6 Rader Kniver

Fort F41 Jordfreser er en meget god og kraftig jordfreser som er tilpasset profesjonellbruk.

F11632430
Fort Uno Jordfreser, B&S 650 Motor, 6 Rader Kniver

Fort Uno Jordfreser er en meget god og rimelig jordfreser som passer til profesjonelt bruk. Den er utstyrt med en Briggs & Stratton-motor på 4.8 kW / 6.7 Hk. Jordfreseren har 1 gir forover og leveres med 3 par kniver, samt sideplate som gir en arbeidsbredde på 92 cm.

F11656821
Fort Minitigre Jordfreser, F65B Motor 6 Rader Kniv

Fort MiniTigre Jordfreser er en meget solid jordfreser egnet for profesjonelle arbeidsoppgaver. Den er utstyrt med en Fort F65B bensinmotor. Jordfreseren har 2 gir forover og 1 gir bakover. Styret er justerbart i høyden og sideveis. Fort MiniTigre leveres med 4 par kniver samt sideplate som gir en arbeidsbredde på 106 cm.

F11708003

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av jordfresere. Vi har jordfresere til alle forhold i ulike størrelser. Vi har jordfreser med egen motor enten elektrisk eller bensin, i tillegg har vi et stort utvalg av jordfresere til traktor og tohjulstraktor. En jordfreser brukes for å gjøre jorden løs og luftig, og for å knuse jordklumper og gresstorv derfor er kvaliteten på komponentene viktig. Vi har delelager til alle jordfreser modellene vi selger, så vi har mange forskjellige rotorer og tinder som freser jorda. Trenger du mer hjelp til å finne en jordfreser som passer dine behov, kan du kontakte oss på telefon 64 95 35 00 eller epost post@maskinimp.no.

Lenker
Min side