Skip to main content
Til toppen

Maskin Importøren AS ble grunnlagt i Kristiansand av Kjell J. Lippens i 1983, og startet samarbeidet med italienske BCS SpA og tyske Mesto GmbH. I 2007 ble firmaet solgt til dagens eier Jan Ole Gabrielsen, som først flyttet firmaet til Oslo før det endte opp i Vestby. I 2021 flyttet vi inn i helt nye lokaler i Ytre Enebakk, så der har vi endelig stort nok lager etter mange år med vekst.

Maskin Importøren AS har nå blitt en total leverandør på landbruksmaskiner, skog- og hageredskaper, og er leverandør til kjedene Eikmaskin, Hagia, Bondekompaniet og Felleskjøpet. I tillegg er vi leverandør til femti frittstående forhandlere. Det gjør at Maskin Importøren AS sine produkter er godt representert i hele landet.

Maskiner innenfor gressbehandling; slåmaskiner, beitepussere, rundballemaskiner, sidevendere er hovedfokuset til firmaet. I 2015 hadde Maskin Importøren AS 44 prosent markedsandel på slåmaskinsalget i Norge, og målet er å fortsette å være markedsleder på slåmaskiner, tohjulstraktorer og fjernstyrte maskiner.

Maskin Importøren AS er stolte samarbeidspartnere med merkevarer som BCS, Fort, MDB, MGM, Orsi, Zanon, Orizzonti, BellonMit, Sitrex, Solo, IKRA, Agria, CAEB, Docma, Hecht, Caravaggi og flere. Vi utvider stadig vårt sortiment med innovative produkter som gjør hverdagen enklere for de som jobber innen landbruk, skogbruk, kommunalt, anlegg og lignende.

Hvis du har produkter du er på jakt etter som du ikke finner på våre nettisder, kan du ta kontakt på post@maskinimp.no, så skal vi prøve å hjelpe deg.

Min side