Skip to main content
Til toppen

Løvblåser

Visning
Hecht 9440 Batteri Løvblåser og Løvsuger, 40 Volt

Hecht 9440 batteridreven løvblåser med 40 Volt batteri gir en rask og effektiv opprydding i hagen. Med en kraftig motor og lang batterilevetid sørger den for å blåse bort blader, løv, gress og smuss uten anstrengelse. Løvblåseren kan også brukes som løvsuger.

HE9440
Hecht 972 Profi Løvblåser

Hecht 972 Profi er en kraftig løvblåser som du bærer på ryggen og har et ergonomisk håndtak som gir optimal kontroll under lange økter med rydding av løv og andre ting. Ryggløvblåseren har 2-takst bensinmotor med 4.6 Hk og har en maksimal lufthastighet på 90 meter i sekundet.

HE972
Solo 468 Ryggløvblåser Bensindrevet

Solo 468 Ryggløvblåser er godt egnet for både privat og profesjonell bruk. Løvblåseren tilbyr effektiv arbeidsmetode med god polstring for lange arbeidsdager. Ideell for bruk ved større hager, vinterhager og andre store områder.

S468
Hecht 8514 Bensindreven Løvsuger

Hecht 8514 er en løvsuger med bensinmotor og hjul, med drift, samt slange som gjør den svært effektiv. Avfallsugeren er perfekt til oppsamling av avfall på harde overflater slik som parkeringsplasser, fortau, parker, skoler, kirker, flyplasser, gangveier og lignende. Også egnet til å suge opp gummigranulat rundt fotballbaner og tømme oppsamler rister for granulat. Med børste som er tilleggsutstyr får man bedre samlet opp det som er fast i underlaget. 

HE8514
Hecht 8574 Profi Bensindreven Løvsuger

Hecht 8574 er en løvsuger med liten kompostkvern, med bensinmotor og hjul, samt en oppsamler slange som gjør den svært effektiv. Avfallsugeren er perfekt til oppsamling av avfall på harde overflater slik som parkeringsplasser, fortau, parker, skoler, kirker, flyplasser, gangveier og lignende.

HE8574
Caravaggi Jumbo 13 Løvsuger

Caravaggi Jumbo løvsuger er en svært effektiv maskin for å suge opp løv og annet rask for så å mate det rett oppi en tilhenger, lasteplan eller lignende. Løvsugeren er av svært høykvalitet beregnet på harde lange arbeidsdager, og er utstyrt med Honda-motor.

CARJUMBO13
Caravaggi Jumbo 18 Løvsuger

Caravaggi Jumbo løvsuger er en svært effektiv maskin for å suge opp løv og annet rask for så å mate det rett oppi en tilhenger, lasteplan eller lignende. Løvsugeren er av svært høykvalitet beregnet på harde lange arbeidsdager.

CARJUMBO18
Løvblåser - Finn Hvilken Modell som Passer Ditt Bruk
Løvblåser - Finn Hvilken Modell som Passer Ditt Bruk

Å velge riktig løvblåser kan være utfordrende med så mange alternativer på markedet. Fra batteridrevne og elektriske til bensindrevne modeller, hver type har sine egne fordeler og ulemper. I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å forstå de ulike typene løvblåsere, hvilke faktorer du bør vurdere, og hvilke spesielle funksjoner som kan være nyttige for deg. Enten du har en liten hage eller et stort uteområde, vil våre tips og råd guide deg mot den perfekte løvblåseren for dine behov. La oss dykke ned i detaljene og finne ut hva som passer best for deg!

Lenker
Min side