Skip to main content
Til toppen

Skogsvinsj

Visning
Docma VF80 Bolt Skogsvinsj, m/100 meter tau, 10 mm

Docma Skogsvinsj VF80 er det med dens moderne og funksjonelle design, førsteklasses materialer, dens letthet, hurtighet og styrke, et ekstremt pålitelig og allsidig verktøy. Skogvinsjen passer godt til jakt og tømmerarbeid, og kan leveres med mye tilbehør.

D980005
Docma VF150 Skogsvinsj med 80 m stålwire

Docma Skogsvinsj VF150 uten automatisk wirefører er med sin kompakte utforming og lette vekt et perfekt hjelpemiddel for å ta ut tømmer, elg eller annet som må dras ut av skogen. Vinsjen er utstyrt med 80 meter stålwire, og trekker inntil 2800 kg.

D980012
Docma VF105 Red Iron Skogsvinsj, m/100 meter tau

Docma Skogsvinsj VF 105 er kraftig og raskt, samt at den er enkel å bære med seg ut i skogen eller andre steder. Skogvinsjen levers med et 100 meter langt tau med 10 mm tykkelse.

D980006
Docma VF 900-4 Portabel vinsj med 100 m tau

Docma Skogsvinsj VF 900-4 er et italienskprodusert produkt, men denne gangen med Honda motor. Den portable vinsjen er enkel å bruke samt lett å bære med seg i skogen.

D980007
Docma VF150 Skogsvinsj Auto 80 m stålwire

Docma Skogsvinsj VF150 Auto med automatisk wirefører er med sin kompakte utforming og lette vekt et perfekt hjelpemiddel for å ta ut tømmer, elg eller annet som må dras ut av skogen. Vinsjen er utstyrt med 80 meter stålwire, og trekker inntil 2840 kg med kasteblokk.

D980002
Docma VF155 Auto Skogsvinsj Honda-motor

Docma Skogsvinsj VF155 Auto med automatisk wirefører er med sin kompakte utforming og lette vekt et perfekt hjelpemiddel for å ta ut tømmer, elg eller annet som må dras ut av skogen. Vinsjen er utstyrt med 80 meter stålwire, og trekker inntil 2500 kg.

D980010
Docma Skogsvinsj VF150 Auto med Honda-motor

Docma Skogsvinsj VF150 Auto med automatisk wirefører er med sin kompakte utforming og lette vekt et perfekt hjelpemiddel for å ta ut tømmer, elg eller annet som må dras ut av skogen. Vinsjen er utstyrt med 80 meter stålwire, og trekker inntil 2400 kg.

D980009
Docma VF155 Auto Skogsvinsj m/80 meter tekstiltau

Docma Skogsvinsj VF155 Auto med automatisk wirefører er med sin kompakte utforming og lette vekt et perfekt hjelpemiddel for å ta ut tømmer, elg eller annet som må dras ut av skogen. Vinsjen er utstyrt med 80 meter nylontau, og trekker inntil 2970 kg med kasteblokk.

D980004

Portable Skogsvinsjer

Her finner du vårt brede utvalg av skogsvinsjer. Vi stiller med en rekke skogsvinsjer til alle forhold og i ulike størrelser. Om du klikker på en av dem, finner du mer informasjon – som tekniske data – og informative videoer som viser redskapene i bruk. Vi har også en stor mengde tilleggsutstyr, som kjettinger i ulike lengder, kasteblokk, festestropp, rundslinger, choker, traller og ryggsekker for skogvinsjene. Tilleggsutstyret finner du under tilbehør produktsidene.

Skogvinsjene som varer!

Vi mener det er en selvfølge at du som kunde hos oss alltid skal kunne kunne forvente å få produkter av ypperste kvalitet – produsert med stort fokus på slitestyrke, sikkerhet og brukervennlighet. Våre skogvinsjer er svært sterke samtidig som de er portable – uten unødvendig vekt. De er lette å ta med dit du skal, selv når ulike kjøretøy ikke kommer til. Disse redskapene passer perfekt til å trekke trestokker og annen tung last i skogsterreng. Om du klikker deg inn på et av produktene, kan du se demonstrasjonsvideoer der du ser hvordan vinsjene trekker tømmerstokker bortover i svært ulendt terreng – helt uten vanskeligheter. Disse maskinene er slitesterke og utvikles av produsenter som har lang erfaring med skogbruksmaskiner. Med et førsteklasses redskap kan du utføre ditt arbeid raskere, tryggere og med mer kontroll.

Redskapet som passer dine behov

Alle våre skogvinsjer er av god kvalitet, men det er likevel viktig å finne det redskapet som passer dine behov perfekt. Vi sparer deg turene fram og tilbake. Alt du behøver å gjøre, er å ringe oss på telefonnummer 64 95 35 00 eller sende oss en epost på post@maskinimp.no. Vi hjelper deg med å finne den maskinen som passer best til dine arbeidsoppgaver.

Lenker
Min side