Skip to main content
Til toppen

Plenlufter

Visning
Hecht 1420 Elektrisk Plenlufter 1500W

Hecht 1420 elektrisk plenlufter med arbeidsbredde 32 cm og oppsamlerbag på 35 liter. Vår kraftige plenlufter er designet for å gi deg en velpleid og sunn plen, og gjør det til en lek å opprettholde et grønt utendørsparadis.

HE1420
Hecht 1999 Elektrisk Plenlufter 2000W

Hecht 1999 elektrisk plenlufter med arbeidsbredde 38 cm og oppsamlerbag på 41 liter. Vår kraftige plenlufter er designet for å gi deg en velpleid og sunn plen, og gjør det til en lek å opprettholde et grønt utendørsparadis.

HE1999
Hecht 1384 Batteridrevet Plenlufter 40V

Hecht 1384 er en batteridrevet plenlufter med 40 bolt batteri og er anbefalt for plener opptil 1000 kvadratmeter. Plenlufteren har arbeidsbredde på 38 cm og oppsamlerboks på 45 liter.

HE1384
Hecht 5644 Bensindrevet Plenlufter

Hecht plenlufter er en praktisk maskin som gir din plen bedre vekstbetingelser. Plenlufteren renser dypt, mykner opp jorden og gir masser av luft til røttene. Maskinen leveres med bensinmotor på 5 Hk, og har en arbeidsbredde på 42 cm.

HE5644
Hecht 5677 Bensindrevet Plenlufter

Hecht plenlufter er en praktisk maskin som gir din plen bedre vekstbetingelser. Plenlufteren renser dypt, mykner opp jorden og gir masser av luft til røttene. Maskinen leveres med B&S bensinmotor på 6,5 Hk, og har en arbeidsbredde på 40 cm.

HE5677
Caravaggi Ario 40 Vertikalskjærer - 40cm, Honda GP160

Caravaggi Ario 40 er en bensindrevet plenlufter designet for godt vedlikehold av gressplener. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst.

CARARIO40
Caravaggi Ario 50 Vertikalskjærer - 50 cm

Caravaggi Ario 50 er en bensindrevet plenlufter designet for godt vedlikehold av gressplener. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst. Denne profesjonelle plenlufteren blir også brukt av utleiefirmaer på grunn av kvaliteten og resultatet den lager.

CARARIO50
Caravaggi Ario 60 Vertikalskjærer - 60cm, Honda GX200

Caravaggi Ario 60 er en plenlufter med Honda bensinmotor designet for godt vedlikehold av gressplener. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst. Denne profesjonelle plenlufteren blir også brukt av utleiefirmaer på grunn av kvaliteten og resultatet den lager.

CARARIO60
Caravaggi Ario 100 ATV Plenlufter 100 cm

Caravaggi Ario Plenlufter for ATV er designet for godt vedlikehold av gressplener og kan enkelt festes på ATV'en. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst.

CARARIO100
Caravaggi Ario 120 Plenlufter 120 cm

Caravaggi Ario Plenlufter for ATV er designet for godt vedlikehold av gressplener og kan enkelt festes på ATV'en. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst.

CARARIO120

Maskin Importøren AS har et bredt utvalg av plenluftere for små og store hager. Vi tilbyr elektriske, bensindrevne og modeller som kan kobles til plentraktor eller ATV. Alle våre plenluftere er av høy kvalitet til en rimelig pris. De elektriske plenlufterne er produsert av tyske IKRA som er en av Europas største produsenter av hageredskaper. Våre bensindrevne plenluftere er produsert av italienske Caravaggi og egner seg til større områder eller utleie. I tillegg har vi noen smarte plenluftere som trekkes av hagetraktoren eller ATV’en, eller driftes med traktor.

Lenker
Min side