Skip to main content
Til toppen

Slåmaskin - Klipp Høyt Gress i Bratt Terreng Effektivt

Visning
Hecht 587 Slåmaskin 87 cm bjelke

Hecht 587 er en rimelig og god slåmaskin med bjelke på 87 cm og en Loncin bensinmotor på 5 Hk. Slåmaskinen har gode hjul som gjør at den fungerer godt til å klippe høyt gress selv i bratt terreng.

HE587
Fort Micro Eco Slåmaskin 82 cm bjelke

Fort Micro Eco er en liten og rimelig slåmaskin til fritidsbruk. Gressklipperen er meget enkel å manøvrere, og egner seg spesielt godt til å klippe høyt gress i bratt terreng. Slåmaskinen har en slåttebjelke på 82 cm og en 4-takts bensinmotor.

F11742912
Hecht 5060 Skiveslåmaskin 60 cm

Hecht 5060 Skiveslåmaskin med roterende kniver som retter seg utved hjelp av sentrifugalkraften og skånes om man treffer en stein eller lignende. Skiveslåmaskinen er utstyrt med en Hecht bensinmotor som yter 4.9 Hk og har en klippebredde på 60 cm.

HE5060
Fort 103 Slåmaskin 102 cm bjelke

Fort MTC 103 er en meget robust og rimelig slåmaskin som egner seg godt til å klippe gress i ulendt terreng. Multimaskinen har ett gir forover og ett gir bakover, og styret kan snus 180 grader for at man også kan montere på jordfreser og annet utstyr. Mekanisk overføring så der er ingen reimer som må byttes. 

FO103BUS
Fort WM 600 BR Skiveslåmaskin 60 cm

Fort WM 600 BR er en profesjonell skiveslåmaskin som passer for småbruk, hage og hytte. Skiveslåmaskinen er utstyrt med en Briggs & Stratton bensinmotor på 4.1 kW som yter 5.5 hestekrefter. Slåmaskinen har 3 gir forover og 1 gir revers.

F11951820
Agria 8000 Skiveslåmaskin 65 cm

Agria 8000 Comfort er en skiveslåmaskin perfekt til å kutte mye og langt gress på raskt og effektiv måte. Skiveslåmaskinen er ustyrt med en Honda bensinmotor på 6.5 Hk, og et gir forover. Maskinen er selvgående, enkel å manøvrere og har en klippebredde på 65 cm.

AG8000622
BCS 614 PowerSafe Slåmaskin

BCS 614 PowerSafe gir deg flere valgmuligheter, og er spesielt egnet for å klippe høyt gress i bratte bakker. Slåmaskinen har en girkasse med 1 gir forover og 1 gir bakover, og vendegir - lett å skifte fra forover til bakover.

8H8CA100
Fra:
Ferrari 514 PowerSafe Slåmaskin

Ferrari 514 PowerSafe gir deg flere valgmuligheter, og er spesielt egnet for å klippe høyt gress i bratte bakker. Slåmaskinen har en girkasse med 1 gir forover og 1 gir bakover, og vendegir - lett å skifte fra forover til bakover.

TH8CA100
Fra:
BCS 615 PowerSafe Slåmaskin

BCS 615 PowerSafe Slåmaskin gir deg mange valgmuligheter med sine 3 gir forover og 3 gir bakover, samt vendegir - lett å skifte fra forover til bakover. Slåmaskinen leveres med Honda GX200-motor på 4.1 kW - 5.6 Hk, og med 4.00 - 8" hjul.

8HACB100N
Fra:
Ferrari 515 PowerSafe Slåmaskin

Ferrari 515 PowerSafe er god og effektiv slåmaskin med Honda motor og vendegir. Slåmaskinen er enkel å betjene og kan leveres med 100 eller 115 cm laserbjelke.

THACB100N
Fra:
BCS 618 PowerSafe Slåmaskin

BCS 618 PowerSafe er en allsidig slåmaskin utstyrt med 3 gir forover og 3 bakover, samt vendegir. Slåmaskinen er utstyrt med Honda GX270 motor på 6.3 kW - 8.4 Hk. Maskinene er utstyrt med brede hjul med dimensjon 16x6.50 - 8".

8HBCC600N
Fra:
Ferrari 518 PowerSafe Slåmaskin

Ferrari 518 PowerSafe er en allsidig slåmaskin utstyrt med 3 gir forover og 3 bakover, samt vendegir. Slåmaskinen er utstyrt med Honda GX270 motor på 6.3 kW - 8.4 Hk. Maskinen er utstyrt med brede hjul med dimensjon 16x6.50 - 8".

THBCC600N
Fra:

Trenger du å takle høyt og tett gress over store områder? Med en pålitelig slåmaskin ved din side, blir denne oppgaven en lek! Hos Maskin Importøren AS finner du et bredt utvalg av motorslåmaskiner og skiveslåmaskiner, nøye utvalgt for å passe alle behov og budsjetter. Vår prioritet er å tilby deg topp kvalitetsutstyr som effektiviserer arbeidet ditt, enten det er rundt hjemmet, hytta, småbruket eller i større naturområder.

Våre slåmaskiner kommer fra anerkjente europeiske produsenter som BCS, Ferrari, Agria, Köppl, Fort og Hecht, kjent for deres langvarige tradisjon for kvalitet. Dette sikrer at du får holdbare og pålitelige maskiner som ikke bare gjør jobben enklere, men også varer lenge. Og skulle du ha behov for reservedeler, er det enkelt å få tak i dette.

Enten du trenger å klippe høyt gress eller ønsker å legge det i ordnede rader for enklere oppsamling eller vending, har vi maskinene som møter dine behov. Våre skiveslåmaskiner er spesielt designet for å gjøre etterarbeidet mer effektivt. La oss hjelpe deg med å gjøre gressklippingen til en mer behagelig og produktiv opplevelse. Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Stort utvalg slåmaskiner!

På jakt etter den perfekte slåmaskinen? Du er på rett sted! Vi tilbyr et bredt spekter av slåmaskiner som passer til alle slags behov, enten du har en liten hage eller et stort område som krever regelmessig vedlikehold. Vårt utvalg inkluderer alt fra slåmaskiner med slåttebjelke opptil 3 meter til skiveslåmaskiner både for traktor eller til å gå bak. Alle våre produkter er fra pålitelige produsenter kjent for kvalitet og holdbarhet, og med god tilgang til reservedeler.

Lurer du på noe? Vi har mange års erfaring med slåmaskiner og hjelper deg gjerne med å velge riktig modell til ditt bruk! Vi kan også raskt skaffe reservedeler til alle våre modeller dersom du har deler som må skiftes. Bare ta kontakt med oss på telefon 64953500 eller send oss en mail på post@maskinimp.no, så hjelper vi deg.

Slåmaskin
Slåmaskin

I takt med at landbrukssektoren har utviklet seg, har behovet for effektive og tidsbesparende metoder for fôrhøsting blitt stadig mer fremtredende. Blant de mange innovasjonene som har bidratt til å transformere landskapet innen moderne landbruk, står slåmaskinen ut som et essensielt verktøy for bønder verden over. Her får du mer om slåmaskinens historie, utvikling, funksjonalitet, samt dens betydning og påvirkning på dagens landbrukspraksiser.

Lenker
Min side