Skip to main content
Til toppen

MDB Tilbehør

Visning
MDB Bio Hydraulikkolje

MDB BIO Hydraulikkolje ISO 46 kan leveres istedenfor standard hydraulikkolje på alle MDB maskiner.

MDBBIO
MDB CR Snøfreser til Fjernstyrt Maskin

MDB Snøfreser til fjernstyrte maskiner har en arbeidsbredde på 140 og 160 cm og utkasteren kan roteres 360 grader med fjernkontrollen. Utstyret leveres med hurtigkoblinger for en rask og verktøyfri tilkobling til maskinen.

MDBCR
Fra:
MDB FTR 400 Stubberfreser Ø40 cm

MDB Stubbefreser til fjernstyrte maskiner der fresehjulet er på 48 cm i diameter og med henholdsvis har 12 karbidtenner. Utstyret leveres med hurtigkoblinger foren rask og verktøyfri tilkobling til maskinen.

MDBFTR400
MDB Fjernkontroll med display

MDB Fjernkontroll med display kan fås som tilleggsutstyr til alle MDB fjernstyrte modeller. Dette gir deg oversikt over drivstoff, temperatur og feilmeldinger enklere mens du jobber.

MDBDISPLAY
MDB SBM 182 Slåmaskin til fjernstyrt maskin

MDB Slåmaskin til fjernstyrte maskiner har en arbeidsbredde på 182 cm. Slåmaskinen har dobbeltvirkende laserkuttete kniver. Utstyret leveres med hurtigkoblinger for en rask og verktøyfri tilkobling til maskinen.

MDBSBM182
MDB Skogsbeskyttelsepakke

MDB Skogsbeskyttelsespakke anbefales til brukere av LV500, LV600 og LV800 med TF-krattknuser som jobber i skogen. Metal beskyttelsen sikrer maskinen mot trær og andre legemer.

MDBFOREST
MDB TE Beitepussere til fjernstyrt maskin

MDB TE beitepussere til fjernstyrte maskiner med ulike klippebredder. Alle modellene kan fås med hengslete Y-kniver som passer godt til å klippe høyt gress, kratt og små greiner. Utstyret leveres med hurtigkoblinger for hydraulikken for en rask tilkobling til maskinen.

MDBTE
Fra:
MDB TF Krattknuser til Fjernstyrt Maskin

MDB TF Krattknusere til fjernstyrte maskiner kommer i ulike arbeidesbreddder på 125, 130 og 150 cm. Krattknuserne har kraftige hammere som kan kutte trær opptil 20 cm i diameter på en svært effektiv måte.

MDBTF
Fra:
Lenker
Min side