Skip to main content
Til toppen
Vi tilbyr snøfresere til traktor, minilaster, hjullaster og plentraktor for å rydde snø effektivt.

Snøfreser for Effektiv og Lønnsom Vinterdrift

Visning
Cerruti Basic Hydraulisk Snøfreser

CTBASICHY
Fra:
Cerruti Big 620HY Hydraulisk Snøfreser

CTBIG620HY
Fra:
Cerruti Big 750HY Hydraulisk Snøfreser

CTBIG750HY
Fra:
Cerruti Big 920HY Hydraulisk Snøfreser

CTBIG920HY
Fra:
Cerruti MTC Pro Hydraulisk Snøfreser

CTMTCPROHY
Fra:
Cerruti MTC Pro Snøfreser til tohjulstraktor

Cerruti MTC Pro to-trinns snøfreser har en god kasteevne og lav vekt, og passer de fleste tohjulstraktorer. Snøfreserne kommer arbeidsbredder fra 90 til 120 cm.

CTMTCPRO
Fra:
Cerruti MTC Snøfreser til tohjulstraktor

Cerruti MTC to-trinns snøfreser har en god kasteevne og lav vekt, og passer de fleste tohjulstraktorer. Snøfreserne kommer arbeidsbredder fra 50 til 120 cm.

CTMTC
Fra:

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av snøfresere med svært høy kvalitet. Vi tilbyr mange ulike størrelser som passer til traktorer, minilastere, feiebiler, tohjulstraktorer, fjernstyrte maskiner og andre hydrauliske maskiner. Snøfreserne kommer med tilbehør for passe ulike underlag og forhold. Ovenfor finner du en oversikt over de ulike snøfreserne vi har. Trenger du mer hjelp til å finne en snøfreser som passer dine behov eller maskin, kan du kontakte oss på telefon 64 95 35 00 eller epost post@maskinimp.no.

Ulike typer snøfresere

Våre snøfresere produseres av italienske Cerruti og er av svært høy kvalitet tilpasset tøffe arbeidsforhold i Norge. Frontmonterte snøfresere på traktorer representerer en effektiv løsning for snørydding på en rekke overflater, fra gårdsbruk og industriområder til offentlige veier og stier. Ved å utnytte traktorens kraft og allsidighet, tilbyr disse snøfreserne en kraftig og pålitelig måte å fjerne snø på. Montert direkte foran traktoren, gir de brukeren utmerket sikt og kontroll over snøfjerningsprosessen. Disse freserne er designet for å takle alt fra lett snø til tunge snøfall, og de kan enkelt justere kastelengde og retning, ofte direkte fra førerhuset. Dette gjør det mulig for operatøren å tilpasse snøfjerningen til de rådende forholdene, enten det betyr å kaste snøen langt unna i åpne områder, eller mer forsiktig i trangere omgivelser.

Vi tilbyr de samme størrelsene til hydrauliskdrevne maskiner som vi gjør til traktor. De tilpasse ulike pumper og monteringplater på alle typer mini lastere, hjullastere, gravemaskiner og lignende maskiner. I tillegg tilbyr vi en serie snøfresere til tohjulstraktorer i ulike størrelser tilpasset de fleste modeller på det norske markedet.

Cerruti produserer også en serie slepende snøfresere for bakmontering på traktoren, tilpasset trange og tøffe forhold. Det som er spesielt med Cerruti sine snøfresere uansett modell er den gode kastelengden selv på våt snø kombinert med den lette vekten. Dette gjør disse snøfreserne perfekt for bruk på kunstgressbaner og gangbruer, og til å koble på elektriske traktorer og minilaster der vekten er essensiell for driften. 

Lenker
Min side