Skip to main content
Til toppen

Hydrostatisk Beitepusser

Visning
BCS 660 HY WS PS Honda GX390, Beitep, 5X10" hjul

BCS 660 HY WS PowerSafe er en beitepusser med hydrostatisk girkasse og assistert hydraulisk servostyring. Slagklipperen kan leveres med en Honda GX390 Alps bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk. Beitepusseren har en arbeidsbredde på 110 cm og kan leveres med bredehjul, stålpigghjul eller belter.

8H6CK030B
BCS 660 HY WS PS Honda GX390 110 cm Beitepusser

BCS 660 HY WS PowerSafe er en beitepusser med hydrostatisk girkasse og assistert hydraulisk servostyring. Slagklipperen kan leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk. Beitepusseren har en arbeidsbredde på 110 cm og kan leveres med bredehjul, stålpigghjul eller belter.

8H6CK030BS
Köppl Gekko Hydrostatisk Tohjulstraktor

Köppl Gekko er en kraftig tohjulstraktor som kan fjernstyres opptil 45 graders helling. Tohjulstraktoren er utstyrt med en Briggs & Stratton Vanguard 2-sylindret bensinmotor på 17.2 kW / 23 Hk, som gir nok krefter til å bruke alle typer tilbehør.

KOPGEKKO
Köppl Luchs Hydrostatisk Tohjulstraktor

Köppl Luchs er en kraftig allround hydrostatisk tohjulstraktor og kan brukes med mye utstyr som enkelt kan kobles på ved hjelp av hurtigkoblingssystemet. Tohjulstraktoren er utstyrt med en kraftig bensinmotor som gir nok krefter til å bruke det meste tilbehør på en god måte.

KOPLUCHS
Köppl Taurus Hydrostatisk Tohjulstraktor

Köppl Taurus er en av markedets kraftigste tohjulstraktor og den maskinen som kan brukes med mest utstyr. Tohjulstraktoren fungerer like godt i bratt terreng for å klippe gress som med gjørmete underlag for bearbeide jorden.

KOPTAURUS
Lenker
Min side