Til toppen

Stubbefreser

Sorter Navn (a > å)

Caravaggi HD Bensin Stubbefreser

Caravaggi HD Stubbefresere er profesjonelle maskiner på fire hjul, som er enkle å bruke. Fresehjulet har åtte «HeavyDuty»-karbidtenner som er utskiftbare. Maskinen er ideel for profesjonelt bruk.
CARHDB37

Caravaggi HD Diesel Stubbefreser

Caravaggi HD Stubbefresere er profesjonelle maskiner på fire hjul, som er enkle å bruke. Fresehjulet har åtte «HeavyDuty»-karbidtenner som er utskiftbare. Maskinen er ideel for profesjonelt bruk.
CARHDD29

Caravaggi MTC Stubbefreser for Tohjulstraktor

Caravaggi MTC stubbefreser kan kobles på man ge ulike tohjulstraktorer eller slåmaskiner med motorstyrke mer enn 10 Hk. Maskinen er veldig enkel å bruke. Fresehjulet har åtte karbidtenner som går raskt å skifte.
CARMTC

Caravaggi PP XL Stubbefreser

Caravaggi PP stubbefreser er lett og effektiv profesjonell maskin som er enkle å bruke. Fresehjulet har åtte karbidtenner som går raskt å skifte. Håndtaket er godt avvibrert på stubbefresen og er justerbart for å få en god arbeidsposisjon.
CARPPB13

Caravaggi SP Stubbefreser

Caravaggi SP Stubbefresere er kraftige profesjonelle maskiner. Fresehjulet har åtte karbidtenner som går raskt å skifte. Stubbefresen er utstyrt med hydrostatisk girkasse som gir enkel manøvrering og god kontroll.
CARSPB

MDB Stubberfreser FTR400

MDB Stubbefreser til fjernstyrte maskiner der fresehjulet er på 48 cm i diameter og med henholdsvis har 12 karbidtenner. Utstyret leveres med hurtigkoblinger foren rask og verktøyfri tilkobling til maskinen.
MDBFTR400

Orsi FC Stubberfreser til gravemaskin

Orsi FC er kraftig og effektiv stubbefreser til gravemaskin og minilastere. Stubbefreseren har stålramme og en rotor med utskiftbare hammere som enkelt fjerner store og små stubber. Siden stubber kan være tidkrevende og vanskelig å grave opp vil det være lønnsomt å frese den ned og dekke den med jord eller andre masser.
ORFC

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av stubbefreser. Vi har stubbefreser til alle forhold i ulike størrelser. Under finner du en oversikt over de ulike kategoriene av stubbefreser vi har. Trenger du mer hjelp til å finne en stubbefreser som passer dine behov, kan du kontakte oss på telefon 64 95 35 00 eller epost post@maskinimp.no.