Skip to main content
Til toppen

Venderive - For Effektiv Innhøsting

Visning
Molon 3D Sidevenderive til Traktor

Molon 3D Sidevenderiver for traktorer har arbeidsbredde fra 160 cm til 230 cm. Sidevenderivene gjør flere operasjoner samtidig da den snur gresset, legger det til siden i ranker og sprer. Maskinen leveres ferdig montert.

M005
Fra:
Molon Girello 200 MC Høyvender til tohjulstraktor

Molon Girello 200MC er en høyvender som passer de fleste motorslåmaskiner og tohjulstraktorer. Girello 200 MC høyvender har en arbeidsbredde på 200 cm.

M125
Molon Girello Høyvenderive til Traktor

Molon Rotorrive til traktorer kommer i forskjellige størrelser 200, 250 og 380 cm. Høyvenderne er robuste og har veldig lave vedlikeholdskostnader. Maskinene leveres ferdig montert.

M100
Fra:
Molon Mini Sidevenderive til Tohjulstraktor

Molon Mini er frontmonterte sidevenderiver for motorslåmaskiner og tohjulstraktorer. Lett og hendig, også for små slåmaskiner. Arbeidsbredde 120 og 140 cm. Mini sidevenderiver passer til alle slåmaskiner og tohjulstraktorer.

M020
Fra:
Molon Minor Sidevenderive til Traktor

Molon Minor Sidevenderiver for kompakttraktorer har arbeidsbredde fra 120 til 140 cm. Sidevenderivene gjør flere operasjoner samtidig da den snur gresset, legger det til siden i ranker og sprer. Maskinen leveres ferdig montert.

M001
Fra:
Sitrex HM 300 Kombirive

Sitrex HM 300 er en kombirive av høy kvalitet for traktorer helt ned til 20 Hk. Kombiriven kan kjøres for spredning eller sammenraking, og kan også brukes til lufting av ranker med et utmerket resultat.

SIT802129
Sitrex U400 Kombirive

Sitrex U 400 er en effektiv kombirive av høy kvalitet for traktorer. Riven stilles enkelt inn til forskjellige arbeidsmetoder som spredning og sammenraking, og kan også brukes til lufting av ranker med et svært godt resultat.

SIT802091

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av sidevenderiver og høyvendere. Vi har sidevenderiver og høyvendere i ulike størrelser til alle forhold i ulike størrelser, til tohjulstraktorer, traktorer og fjernstyrte maskiner. Over finner du en oversikt over de ulike sidevenderiverne og høyvendere vi har. Trenger du mer hjelp til å finne en sidevenderive og høyvender som passer dine behov, kan du kontakte oss på telefon 64 95 35 00 eller epost post@maskinimp.no

Lenker
Min side