Skip to main content
Til toppen

Flishugger - Effektiv Fjerning av Trær og Produksjon av Kompost

Visning
Caravaggi Bio 235 Flishugger med belter og bensinmotor

Caravaggi Bio 235 flishugger med Honda og Briggs & Stratton bensin motor og belter. Flishuggeren har hydraulisk innmatingsrulle og tre kniver som gir muligheten til å lage flis i ulike størrelser etter behov. Caravaggi Bio 235 har blitt spesielt utviklet for skog- og parkvedlikehold eller for produksjon av flis som brukes til oppvarmingssystem. Avfallet blir omdannet naturlig til en materie rikt på proteiner som kan brukes til gjødsel.

CARBIO235BELTE
Fra:
Caravaggi Cippo 25 Diesel Flishugger

Caravaggi Cippo 25 diesel flishugger er en maskin beregnet på å omdanne trevirke helt opp til 25 cm i diameter om til flis. Innmatingen skjer via transportbånd og med den elektroniske turtallsregulatoren slipper man overbelastning. Utkastertuten kan rotere 360° opp til 220 cm i høyden.

CARCIPPO25D34M
Caravaggi Cippo 15 Diesel Flishugger med tilhenger

Caravaggi Cippo 15 diesel flishugger er designet for skogbruk, trefelling, vedlikehold av parker og flisvarme- anlegg. Den ekstra store innmatingstrakten består av et to-valse hydraulisk matesystem med uavhengige motorer, som regulerer strømningen av materialet som kan være opp til 15 cm i diameter. Utkastertuten kan roteres 360°.

CARCIPPO15D
Fra:
Caravaggi Bio 230 Flishugger med trekkstang og bensinmotor

Caravaggi Bio 230 flishugger er enten utstyrt med bensinmotor, dieselmotor eller 380 volts elektrisk motor. Hydraulisk innmatingsrulle og tre kniver. Gir muligheten til å lage flis i ulike størrelser etter behov. Caravaggi Bio 230 har blitt spesielt utviklet for skog- og parkvedlikehold eller for produksjon av flis som brukes til oppvarmingssystem. Avfallet blir omdannet naturlig til en materie rikt på proteiner som kan brukes til gjødsel.

CARBIO230B
Fra:
Hecht 626 Silent Elektrisk Kompostkvern

Hecht 626 er enkel og rimelig kompostkvern med elektrisk motor på 2600 W, og kan kutte grener opptil 4 cm. Kompostkvernen er utstyrt med hjul som gjør den enkel å transportere.

HE626
Hecht 6280XL Elektrisk Kompostkvern Ø4.5 cm

Hecht 6280 XL er en elektrisk, stillegående kompostkvern med en oppsamlingsboks på 60 liter. Den kraftfulle kompostkvernen har automatisk innmating og en autoreversfunksjon for å unngå blokkering. Kvistkutteren har et patentert 3-trinns gir for ekstremt god ytelse.

HE6280XL
Hecht 6173 Bensindrevet Kompostkvern

Hecht 6173 er en rimelig bensindrevet kompostkvern med en 6 Hk motor og kan kutte grener opptil 3.6 cm. Kompostkvernen leveres med en 30 liter oppsamlerboks og hjul som gjør den enkel å transportere.

HE6173
Hecht 6208 Bensin Flishugger - 7 cm

Hecht Fliskutter er effektiv til knuse trevirke opptil 7 cm i diameter. Fliskutteren er utstyrt med en bensin motor og hjul slik at den er enkel å transportere.

HE6208
GTM GTS600G Bensindrevet flishugger - Ø5 cm

GTM GTS600G er en liten og kompakt flishugger med Loncin motor på 6 Hk og kan kutte greiner opptil 5 cm i diameter. Fliskutteren er effektiv og enkel å transportere med gode hjul, og oppfyller alle sikkerhetskrav i henhold til NEN-EN 13683+A2.

GTS603G
GTM GTS603E Elektrisk flishugger - Ø5 cm

GTM GTS603E er en liten og kompakt flishugger med elektrisk motor på 2200 watt og kan kutte greiner opptil 5 cm i diameter. Fliskutteren er effektiv og enkel å transportere med gode hjul, og oppfyller alle sikkerhetskrav i henhold til NEN-EN 13683+A2.

GTS603E
GTM GTS600M Bensindrevet flishugger - Ø5 cm

GTM GTS600M er en liten og kompakt flishugger med Loncin motor på 6 Hk og kan kutte greiner opptil 5 cm i diameter. Fliskutteren er effektiv og enkel å transportere med gode hjul, og oppfyller alle sikkerhetskrav i henhold til NEN-EN 13683+A2.

GTS603M

Om du leter etter en høykvalitativ flishugger til salgs, er du på rett nettsted. Vi i Maskin Importøren AS er glade for å kunne presentere vårt brede utvalg av flishuggere og kompostkverner. Vi har flishuggere og kompostkverner i flere størrelser og til ulike formål. Over ser du en oversikt over våre ulike flishuggere. For å finne ut mer om maskinene klikker du deg bare inn på en av dem.

Finn en flishugger du kan stole på!

Flishuggere og kompostkverner er maskiner som utfører krevende arbeid. Det er derfor svært viktig at de er solide, selvsagt for å kunne produsere et godt resultat, men like viktig er brukerens sikkerhet. Våre maskiner er av høyeste kvalitet og leveres av kjente produsenter som er basert i Europa. Blant annet finner du navn som Caravaggi, Groway og MBD i vårt sortiment. Disse selskapene er markedsledende og produserer imponerende maskiner som uten vanskeligheter håndterer kvist, grener, løv, kratt og lignende. Maskinene maler materialet til en næringsrik masse som du senere kan bruke til å gjødsle med. Dette gjøres på en effektiv og trygg måte. Maskinene er perfekte redskap for deg med store mengder organisk avfall som du trenger å bli kvitt på en enkel og rask måte – enten du skal rydde i hagen eller i skogen. Massen maskinene produserer, vil dessuten ta mye mindre plass. Det som var flere søppelsekker med avfall, kan fort bli redusert til bare én ved hjelp av våre maskiner. Klikk deg inn på flishuggerne ovenfor for å se nærmere på vårt brede sortiment!

Vi hjelper deg med flishuggere

Om du har spørsmål vedrørende flishugger, kan du kontakte oss på telefon 64953500 eller via epost post@maskinimp.no. Vi hjelper deg med å finne redskapene som passer best til dine behov og arbeidsoppgaver.

Flishugger - Effektiv Rydding av Hageavfall og Trevirke
Flishugger - Effektiv Rydding av Hageavfall og Trevirke

Når det gjelder hagearbeid, kan en flishugger være et uunnværlig verktøy. Den hjelper deg med å kvitte deg med greiner og annet trevirke ved å omdanne det til flis, noe som er både praktisk og miljøvennlig. Men hvordan velger man riktig flishugger? I denne artikkelen vil vi utforske hva en flishugger er, de forskjellige typene som finnes, og hvordan du kan vurdere dine behov for å finne den beste modellen for deg. Vi gir deg også innsikt i viktige funksjoner, beste praksis for bruk, samt fordeler og vanlige feil å unngå. Les videre for å gjøre et informert valg og få mest mulig ut av din flishugger.

Lenker
Min side