Skip to main content
Til toppen

Fjernstyrt Beitepusser

Visning
Agria 9500 Fjernstyrt Gressklipper

Agria 9500 er fjernstyrte gressklippere for høyt gress med et innovativt hybridkonsept; bensinmotor med elektriske motorer for drift av beltene. Profesjonelle maskiner for effektiv klipping av områder som kan være problematisk å komme til.

AG9500
Fra:
Agria 9600-112 Fjernstyrt Gressklipper

Agria 9600 er en fjernstyrt roterende bio gressklipper for høyt gress med et innovativt hybridkonsept: elektriske motorer for drift av beltene og kraftig bensinmotor. Profesjonell maskin for økonomisk å kutte områder som kan være problematisk å holde nede

AG9600211
Agria 9700e Elektrisk Fjernstyrt Beitepusser

Agria 9700 er en elektrisk fjernstyrt redskapsbærer med 3-punktfeste slik at man bruke de fleste redskaper som passer til kompakttraktorer. Den elektriske fjernstyrte maskinen er utstyrt med en kraftig batteripakke som gjør at den kan brukes med 120 cm beitepusser opptil 5 timer.

AG9700211
Fort Monolith Fjernstyrt Beitepusser

Fort Monolith er en liten, kompakt og fleksibel fjernstyrt maskin som kan brukes med beitepusser, slåmaskin, stubbefreser, feiebørste, snøfreser m.m. Multimaskinen gjør det enkelt å arbeide i trygge omgivelser, i opptil 50 graders skråninger og i svært trange områder.

FOMONO110
Köppl Crawler Fjernstyrt Beitepusser 140 cm

Köppl Crawler er en bensindrevet fjernstyrt multimaskin som kan gjøre opptil 55 grader i alle retninger. Multimaskinen kan brukes med utstyr som beitepusser, slåttbjelke, snøfreser og mye mer.

KOPCRAWLER
Köppl Gekko Hydrostatisk Tohjulstraktor

Köppl Gekko er en kraftig tohjulstraktor som kan fjernstyres opptil 45 graders helling. Tohjulstraktoren er utstyrt med en Briggs & Stratton Vanguard 2-sylindret bensinmotor på 17.2 kW / 23 Hk, som gir nok krefter til å bruke alle typer tilbehør.

KOPGEKKO
MDB F23-80 Fjernstyrt Gressklipper

MDB F23-80 er en ny revolusjonerende fjernstyrt maskin utviklet for å klippe gress i bakker opp til 60° på en sikker, kostnadseffektiv måte med lave utslipp. Gressklipperen er utstyrt med belter som gjør at den er snill mot underlaget samtidig som den kan klatre bratte bakker.

MDBF23-80
MDB F300 Pro Fjernstyrt Beitepusser

MDB F300 PRO er en fjernstyrt beitepusser utviklet og bygd for å klippe gress og kratt i tøffe forhold og bakker opp til 60°. Beitepusseren leveres med lys, varsellys, reversibel vifte og veltebøyle som standard. MDB F300 Pro er en veldig kompakt og lett maskin.

MDBF300PRO
MDB LV1400 Fjernstyrt Skogsmaskin

MDB LV1400 er den første skogsmaskinen hvor operatøren har mulighet til å styre maskinen fra kabinen eller ved hjelp av fjernkontrollen. Alle bevegelsene med maskinen er proporsjonale og kan utføres med fjernkontrollen, altså et stort spekter av handlinger med maksimal sikkerhet for operatøren.

MDBLV1400
Fra:
MDB LV300 Pro Fjernstyrt Beitepusser

MDB LV300 er en fjernstyrt maskin utviklet og bygd for å klippe gress og kratt i tøffe forhold og bakker opp til 60°. Maskinen leveres med lys, varsellys, baklys, reversibel vifte og veltebøyle som standard. MDB LV300 Pro leveres med et justerbart beltesystem som gir ekstra stabilitet.

MDBLV300PRO
MDB LV400 X Fjernstyrt Beitepusser

MDB LV400 X er en fjernstyrt maskin utviklet og bygd for å klippe gress og kratt i tøffe forhold og bakker opp til 60°. Maskinen leveres med lys, varsellys, baklys, reversibel vifte og veltebøyle som standard. MDB LV400 X leveres med et justerbart beltesystem som gir ekstra stabilitet og hjelper maskinen i vanskelige situasjoner.

MDBLV400X
MDB LV500 PRO Fjernstyrt Maskin

MDB LV500 er en fjernstyrt maskin utviklet og bygd for å klippe gress og kratt opptil 60 grader i alle retninger. Maskinen er bygd på en stålprofil som gir et lavt tyngdepunkt og justerbare belter som er formet for å operere i kuperte områder, men fortsatt opprettholde stor trekkkraft.

MDBLV500PRO

Maskin Importøren AS er markedsledende på fjernstyrte beitepussere og slagklippere. Vi har et stort utvalg av fjernstyrte maskiner, og kan levere bensindrevne, dieseldrevne og hel elektriske. Maskinene kan også leveres med forskjellige kraftoverføringsløsninger som hydraulisk, mekanisk eller elektrisk. Våre fjernstyrte beitepussere blir produsert av tyske og italienske leverandører, og oppfyller de høye kravene våre kunder har til slike maskiner. Blant våre kunder finner du kommuner, anleggsgartnere, Mesta, Avinor, Risa Maskin og mange flere. Fjernstyrt slagklipper er perfekt til klippe gress og kratt langs bilveier, alpinanlegg og fjellgårder. Vårt mål er å alltid være tidlig ute med de nyeste maskinene og teknologiene på markedet, og har lykkes godt med det de siste årene. Felles for våre leverandører av fjernstyrte beitepussere er kvalitet, innovative og rask levering. Hvis du trenger hjelp til å velge din neste fjernstyrte beitepusser kan du kontakte oss på 64 95 35 00 eller post@maskinimp.no. Vi har komplett delelager til våre fjernstyrte maskiner på vårt lager.

Lenker
Min side