Skip to main content
Til toppen

Steinbegraver

Visning
R2 Condor 75 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor 75 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2CON75
R2 Condor 88 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor 88 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2CON88
R2 Condor Light 62 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor Light 62 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2CON62L
R2 Condor Light 70 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor Light 70 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2CON70L
Zanon ZSE Steinbegraver til Traktor

Zanon ZSE Steinbegravere for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 15 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Arbeidsdybden er trinnløst justerbar ved hjelp av den bakre valsen.

ZAZSE
Fra:
Zanon ZSG Steinbegraver til Traktor

Zanon ZSG Steinbegravere for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 18 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Arbeidsdybden er trinnløst justerbar ved hjelp av den bakre valsen.

ZAZSG
Fra:
Zanon ZSL Steinbegraver til Traktor

Zanon ZSL Steinbegravere for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 20 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Arbeidsdybden er trinnløst justerbar ved hjelp av den bakre valsen.

ZAZSL
Fra:
Lenker
Min side