Skip to main content
Til toppen

Byggvarmer - Hold Arbeidsplassen Varm og Komfortabel

Visning
Hecht 3544 Elektrisk Vifteovn 2000W

Hecht 3544 elektrisk vifteovn på 2000 W som kan varme opp rom opptil 20 kubikkmeter. Denne vifteovnen er en effektiv varmekilde og er utstyrt med termostat og termisk sikring. Det er 8 stk i pakken.

HE3544
Hecht 3545 Elektrisk Vifteovn 3000W

Hecht 3545 elektrisk vifteovn på 3000 W som kan varme opp rom opptil 30 kubikkmeter. Denne vifteovnen er en effektiv varmekilde og er utstyrt med termostat og termisk sikring. Det er 8 stk i pakken.

HE3545
Hecht 3329 Elektrisk varmekanon 3000W

Hecht 3329 er en effektiv elektrisk varmekanon som varmer områder opptil 60 kvadratmeter. Varmekanonen kan brukes til oppvarming eller også kun som en vifte for å bedre luften.

HE3329
Hecht 3422 Elektrisk Varmekanon 3000 W

Hecht 3422 er en effektiv elektrisk varmekanon som varmer områder opptil 60 kvadratmeter og er IP24 regnsikker. Varmekanonen kan brukes til oppvarming eller også kun som en vifte for å bedre luften.

HE3422
Hecht Gassvarmer 15 kW

Hecht Gassvarmer på 15 kW passer til oppvarming av ventilerte områder som for eksempel byggeplasser, verksted og renoveringsobjekter. Maksimal anbefalt oppvarmingsoverflate er 100 kvm. Gassvarmeren trenger tilgang til gass og strøm for å drive viften.

HE3015
Hecht Gassvarmer 30 kW

Hecht Gassvarmer på 30 kW passer til oppvarming av ventilerte områder som for eksempel byggeplasser, verksted og renoveringsobjekter. Maksimal anbefalt oppvarmingsoverflate er 280 kvm. Gassvarmeren trenger tilgang til gass og strøm for å drive viften.

HE3016
Hecht Dieselvarmer 20 kW

Hecht Dieselvarmer på 20 kW passer til oppvarming av ventilerte områder som for eksempel byggeplasser, verksted og renoveringsobjekter. Maksimal anbefalt oppvarmingsoverflate er 166 kvm og varmeeffekten er ca 70 000 Btu. Dieselvarmeren trenger tilgang på strøm for å drive viften.

HE3020
Hecht Dieselvarmer 20 kW med hjul

Hecht Dieselvarmer på 20 kW passer til oppvarming av ventilerte områder som for eksempel byggeplasser, verksted og renoveringsobjekter. Maksimal anbefalt oppvarmingsoverflate er 166 kvm og varmeeffekten er ca 70 000 Btu. Dieselvarmeren trenger tilgang på strøm for å drive viften.

HE3021
Hecht Dieselvarmer 51 kW

Hecht Dieselvarmer på 51 kW passer til oppvarming av store ventilerte områder og leveres med transporthjul. Maksimal anbefalt oppvarmingsoverflate er 415 kvm og varmeeffekten er ca 175 000 Btu. Dieselvarmeren trenger tilgang på strøm for å drive viften.

HE3039
Hecht Dieselvarmer 18 kW

Hecht Dieselvarmer på 18 kW passer til oppvarming av store ventilerte områder og leveres med transporthjul. Maksimal anbefalt oppvarmingsoverflate er 150 kvm og varmeeffekten er ca 62 000 Btu. Dieselvarmeren er utstyrt med en pipe for å styre avgassen og trenger tilgang på strøm for å drive viften.

HE3040

Byggvarmere er essensielle for å opprettholde en komfortabel arbeidstemperatur på byggeplasser, spesielt i kaldere klima. De kommer i forskjellige typer basert på drivstoffkilde, hver med sine egne fordeler.

Elektriske byggvarmere er en populær løsning på grunn av deres renhet og enkelhet. De produserer ingen utslipp, noe som gjør dem ideelle for innendørs bruk eller i dårlig ventilerte områder. Elektriske varmere er også enkle å bruke, krever lite vedlikehold og kan tilby en jevn varmedistribusjon.

Dieselvarmere er kjent for sin effektivitet og evne til å produsere høy varme over store områder. De er spesielt nyttige for utendørs prosjekter eller i store, åpne rom. Dieselvarmere krever tilgang til diesel, og selv om de er effektive, må brukerne ta hensyn til ventilasjon på grunn av utslipp.

Gassvarmere bruker vanligvis propan eller naturgass og er like effektive som dieselvarmere. De er fleksible i bruk og kan være et godt valg for mange byggeplasser. Gassvarmere krever god ventilasjon når de brukes innendørs på grunn av forbrenningsgassene de produserer.

Valget mellom elektrisk, diesel og gassvarmere avhenger av spesifikke behov som strømkilde tilgjengelighet, oppvarmingsbehov, og om varmeren vil bli brukt innendørs eller utendørs. Hver type byggvarmer har sine unike fordeler, og det er viktig å velge en som passer best for ditt spesifikke prosjekt og arbeidsmiljø.

Lenker
Min side