Skip to main content
Til toppen
Vi tilbyr Norges største sortiment av tohjulstraktorer og redskap.

Tohjulstraktor - Maskin med Mange Muligheter

Visning
BCS 706 SmartSafe Tohjulstraktor

BCS 706 SmartSafe tohjulstraktor tar landbruket ditt til nye høyder - den ultimative løsningen for effektivitet, allsidighet og trygg bruk. Denne innovative traktoren er designet for å møte krevende behov innen jordbruk, hagearbeid og landskapspleie. Tohjulstraktoren kan tilpasses ulike oppgaver å brukes til alt fra gressklipping og jordbearbeiding til snørydding.

8CLDA100
BCS 706 SmartSafe Tohjulstraktor 46 cm jordfreser

BCS 706 SmartSafe tohjulstraktor tar landbruket ditt til nye høyder - den ultimative løsningen for effektivitet, allsidighet og trygg bruk. Denne innovative traktoren er designet for å møte krevende behov innen jordbruk, hagearbeid og landskapspleie. Tohjulstraktoren leveres med en 46 cm jordfreser.

8CLDA101
BCS 706 SmartSafe Tohjulstraktor 52 cm jordfreser

BCS 706 SmartSafe tohjulstraktor tar landbruket ditt til nye høyder - den ultimative løsningen for effektivitet, allsidighet og trygg bruk. Denne innovative traktoren er designet for å møte krevende behov innen jordbruk, hagearbeid og landskapspleie. Tohjulstraktoren leveres med en 52 cm jordfreser.

8CLDA102
BCS 740 PS Tohjulstraktor Honda GX390

BCS 740 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.

8C8CF3B0N
BCS 740 PS Tohjulstraktor El. start

BCS 740 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.

8C8CG3B0N
BCS 770 HY Hydrostatisk Tohjulstraktor

BCS 770 Tohjulstraktor er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet slåmaskin, snøfreser, gressklipper og roterende plog. Den er utstyrt med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj.

8CFCF3B0N
BCS 770 HY Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk start

BCS 770 PowerSafe tohjulstraktor med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet rotorharv, jodfreser, slagklipper, plenklipper og snøskjær.

8CFCG3B0N
BCS 780 Stargate Hydrostatisk PowerSafe Tohjulstraktor

BCS 780 Stargate er en effektiv og kraftig hydrostatisk tohjulstraktor med Honda motor. Tohjulstraktoren er enkelt å bruke og kan brukes med masse redskaper som blant annet gressklipper, feiebørste, plog, harv og snøfreser.

8CGCF3F0N
BCS 780 Stargate Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk Start

BCS 780 Stargate er en av de rimeligste profesjonelle hydrostatiske tohjulstraktorene på markedet. Tohjulstraktoren er enkel å bruke og kan brukes med masse redskaper som blant annet jordfreser, steinbegraver, beitepusser, slåttebjelke og snøfreser.

8CGCG3F0N
Ferrari 306 SmartSafe Tohjulstraktor

Ferrari 306 SmartSafe tohjulstraktor er en allsidig maskin med rå kraft og enkel å manøvrere, og gjør hagearbeidet til en glede. Ta kontroll over din hage og småbruk med denne pålitelige arbeidshesten.

TCQDA100
Ferrari 306 SmartSafe Tohjulstraktor 46 cm jordfreser

Ferrari 306 SmartSafe tohjulstraktor er en allsidig maskin med rå kraft og enkel å manøvrere, og gjør hagearbeidet til en glede. Ta kontroll over din hage og småbruk med denne pålitelige arbeidshesten. Tohjulstraktoren leveres med 46 cm jordfreser.

TCQDA101
Ferrari 306 SmartSafe Tohjulstraktor 52 cm jordfreser

Ferrari 306 SmartSafe tohjulstraktor er en allsidig maskin med rå kraft og enkel å manøvrere, og gjør hagearbeidet til en glede. Ta kontroll over din hage og småbruk med denne pålitelige arbeidshesten. Tohjulstraktoren leveres med 52 cm jordfreser.

TCQDA102

Tohjulstraktor - En maskin med mange muligheter

En tohjulstraktor er et flott redskap man kan ha mye glede av. Maskin Importøren AS har et stort utvalg av tohjulstraktorer som passer perfekt til småbruk, entreprenører, anleggsgartnere, landskapspleie og lignende bruk. Disse maskinene kan du bruke til en hel rekke arbeidsoppgaver. Vi fører blant annet hydrostatiske tohjulstraktorer, tohjulstraktor med henger og batteridrevne tohjulstraktorer.

Uendelige muligheter med våre tohjulstraktorer

Noe av det som gjør tohjulstraktoren til et så godt redskap, er allsidigheten. Våre tohjulstraktorer gir deg et pålitelig verktøy til en mengde oppgaver. Bruksmulighetene er så og si endeløse. Du kan enkelt koble på tilleggsutstyr som jordfresere, snøfresere, gressklippere, beitepussere, slåttebjelker, tilhengere, ugressbørster, feiebørster, rundballepresser, sidevenderiver, rotorharver eller steinbegravere – for å nevne noe.

Tohjulstraktorene vi tilbyr, er produsert av kjente produsenter som Agria, BCS, Ferrari, Köppl, Fort og MGM. I flere år har disse produsert solide og kraftige maskiner – velegnet for arbeid i kupert terreng. Dette er kjente og kjære navn for mange, og det å skaffe reservedeler og tilbehør – om man skulle trenge det – til for eksempel en Agria og BCS tohjulstraktor går derfor fort. Vi har i tillegg høye forventinger til våre maskiners yteevne, og vi er nøye på at maskinene du finner her hos oss, er av høy kvalitet, praktiske og utformet med stort hensyn til brukerens sikkerhet!

Vi hjelper deg å velge tohjulstraktor!

Her finner du tohjulstraktorer produsert av selskaper du kan stole på, for eksempel BCS tohjulstraktor. For å finne mer informasjon om en av våre modeller klikker du på bildet av det produktet du er interessert i. Da vil du kunne finne tekniske data og informasjon om tilbehør til våre produkter. Vi bistår gjerne hvis du trenger hjelp til å finne riktig maskin. Vi kan også enkelt skaffe reservedeler til våre produkter. Du kan ringe oss på telefonnummer 64953500 – eller sende en epost til post@maskinimp.no.

Tohjulstraktor - En Maskin Mange Muligheter
Tohjulstraktor - En Maskin Mange Muligheter

Tohjulstraktorer, ofte omtalt som gårdstraktorer eller motoriserte kultivatorer, representerer en revolusjon innen moderne jordbruk og landskapspleie. Disse kompakte, men kraftige maskinene tilbyr en unik kombinasjon av effektivitet, allsidighet og miljøvennlighet, noe som gjør dem til et uunnværlig verktøy for småbrukere, hobbygartnere, og profesjonelle entreprenører.

Lenker
Min side