Skip to main content
Til toppen

Multimaskin - Øk Produktiviteten med Allsidige Redskapsbærere

Visning
Hecht 1331 Bensindrevet 4 i 1 maskin

Hecht 1331 er en kombimaskin med grensag, hekksaks, krattkutter og gresstrimmer. Maskinen er utstyrt med en 33 cc bensinmotor og «Easy-Start»-system. Ved bruk av forlengerstangen kan du nå grener opptil ca. 4 meter med grensagen.

HE1331
Hecht 1441 Multimaskin 40 Volt

Hecht 1441 er batteridrevet multimaskin som kan brukes som gresstrimmer, ryddesag, hekksaks, grensag, feiebørste og jordfreser.

HE1441
Orizzonti Mira Mellomrad Redskapsbærer

Orizzonti Mira er en redskapsholder som brukes mellom radene i frukt- og grønnsakshager, og kan brukes med et stort utvalg av redskap. Denne gjør det enkelt å drive økologisk drift og fjerne ugress uten bruk av sprøytemidler.

OZMIRA

Maskin Importøren AS tilbyr flere redskapsbærere som kan leveres med en rekke tilbehør til ulike arbeidsoppgaver. De kan brukes med utstyr som beitepusser, jordfreser, slåttebjelke, snøfreser, snøplog, feiebørste, gressklipper og mer til som kan brukes på slåmaskiner og tohjulstraktorer. Multimaskinene er unike og det finnes få eller ingen lignende på markedet. Over finner du en oversikt over de ulike mulitmaskinene vi har. Trenger du hjelp til å finne flerbruksmaskinen som passer deg best, kontakt oss på 64953500 eller post@maskinimp.no. Vi kan også skaffe reservedeler.

Lenker
Min side