Skip to main content
Til toppen

Traktorsprøyte - Tåkesprøyter, Åkersprøyter og Kanonsprøyter

Visning
MM AT-TR 600 Slepetåkesprøyte til traktor

MM Slepetåkesprøyte er spesilet utviklet for å sprøyte i frukthager, drivhus og lignende områder takket være sitt kompakte design. Tåkesprøytene for kobling til traktor med tilhenger er satt sammen av kvalitets komponenter.

MM2106011
MM AT-TR 800 Slepetåkesprøyte 800 liter

MM Slepetåkesprøyte er spesilet utviklet for å sprøyte i frukthager, drivhus og lignende områder takket være sitt kompakte design. Tåkesprøytene for kobling til traktor med tilhenger er satt sammen av kvalitets komponenter.

MM2108011
MM ATP 120 Traktor Tåkesprøyte 120 ltr.

MM Traktor Tåkesprøyter med tank på 120 liter til montering bak på traktorer fra 14 Hk. Sprøytene er utstyrt med fra 6 til 8 vifter og 5+5 dyser, og er spesial designet for kompakte traktorer som arbeider i tette områder. Med sin gode holdbarhet er den perfekt for fruktbønder.

MM2301009
MM ATP 200 Traktor Tåkesprøyte 200 ltr.

MM Traktor Tåkesprøyter med tank på 200 liter til montering bak på traktorer fra 18 Hk. Sprøytene er utstyrt med fra 6 til 8 vifter og 5+5 dyser, og er spesialdesignet for kompakte traktorer som arbeider i tette områder. Med sin gode holdbarhet er den perfekt for fruktbønder.

MM2302009
MM GDE 200 Kanonsprøyte 200 liter

MM Kanonsprøyte med tank på 200 liter til montering bak på traktorer fra 22 Hk. Sprøytene kan sprøyte 360 grader og er spesialdesignet for kompakte traktorer med en bredde på kun 80 cm til arbeid i trange områder.

MM2302C09
MM ATP 300 Traktor Tåkesprøyte 300 ltr.

MM Traktor Tåkesprøyter med tank på 300 liter til montering bak på traktorer fra 30 Hk. Sprøytene er utstyrt med fra 6 til 8 vifter og 5+5 dyser, og er spesialdesignet for kompakte traktorer som arbeider i tette områder. Med sin gode holdbarhet er den perfekt for fruktbønder.

MM2303009
MM GDE 300 Kanonsprøyte til traktor

MM Kanonsprøyte med tank på 300 liter til montering bak på traktorer fra 22 Hk. Sprøytene kan sprøyte 360 grader og er spesialdesignet for kompakte traktorer med en bredde på kun 80 cm til arbeid i trange områder.

MM2303C09
MM ATP 400 Traktor Tåkesprøyte 400 ltr.

MM Traktor Tåkesprøyter med tank på 400 liter til montering bak på traktorer fra 35 Hk. Sprøytene er utstyrt med fra 6 til 8 vifter og 5+5 dyser, og er spesialdesignet for kompakte traktorer som arbeider i tette områder. Med sin gode holdbarhet er den perfekt for fruktbønder.

MM2304006
MM GDE 400 Kanonsprøyte 400 liter

MM Kanonsprøyte med tank på 400 liter til montering bak på traktorer fra 22 Hk. Sprøytene kan sprøyte 360 grader og er spesialdesignet for kompakte traktorer med en bredde på kun 80 cm til arbeid i trange områder.

MM2304C07
MM ATP 600 Tåkesprøyte til traktor

MM Traktor Tåkesprøyter med tank på 600 liter til montering bak på traktorer fra 50 Hk. Sprøytene er utstyrt med fra 6 til 8 vifter og 5+5 dyser, og er spesialdesignet for kompakte traktorer som arbeider i tette områder. Med sin gode holdbarhet er den perfekt for fruktbønder.

MM2306007
MM GDE 600 Kanonsprøyte til traktor

MM Kanonsprøyte med tank på 600 liter til montering bak på traktorer fra 30 Hk. Sprøytene kan sprøyte 360 grader og er spesialdesignet for kompakte traktorer med en bredde på kun 80 cm til arbeid i trange områder.

MM2306C07
MM ATP 800 Tåkesprøyte til traktor

MM Traktor Tåkesprøyter med tank på 800 liter til montering bak på traktorer fra 50 Hk. Sprøytene er utstyrt med fra 6 til 8 vifter og 5+5 dyser, og er spesialdesignet for kompakte traktorer som arbeider i tette områder. Med sin gode holdbarhet er den perfekt for fruktbønder.

MM2308007

Maskin Importøren AS har et bredt utvalg av sprøyter til traktorer. I vårt sortiment finner du åkersprøyte, tåkesprøyte og kanonsprøyte. Noen modeller kan fås med hydrauliskmotor slik at de kan kobles på minilaster, hjullaster eller lignende maskiner.

Ulike typer traktorsprøyter

Tåkesprøyter er perfekte for deg som ønsker å levere en fin tåke av plantevernmidler eller gjødsel over et stort område. De er ideelle for å sikre at selv de minste bladene mottar beskyttelsen de trenger mot skadelige insekter og sykdommer.

Åkersprøyter er din gå-til løsning for presisjonsarbeid over små og store åkre eller frukthager. Med deres hjelp kan du enkelt spre gjødsel eller plantevernmidler jevnt over feltene dine, sikre optimal vekst og beskyttelse mot uønskede plager.

Kanonsprøyter er for de som trenger å dekke virkelig store områder eller vanskelig terreng. Med kraftig rekkevidde og effektiv distribusjon, sørger disse for at selv de mest utfordrende områdene blir godt behandlet.

Gjør plantevernarbeidet mer effektivt enn noensinne med våre toppmoderne traktorsprøyter. Denne avanserte løsningen er designet for å gi deg enestående dekning og presisjon, noe som sikrer at dine avlinger får den beskyttelsen de trenger mot skadedyr og sykdommer. Med sin kraftige ytelse og enkle manøvrerbarhet, kan traktorsprøyten raskt og effektivt behandle store områder, noe som sparer deg for verdifull tid og arbeidskraft.

Våre traktorsprøyter er utstyrt med den nyeste teknologien for å maksimere effektiviteten og minimalisere sløsing med plantevernmidler. Dette betyr ikke bare kostnadsbesparelser for deg, men også en mer miljøvennlig tilnærming til landbruket. Med justerbare dyser og variabel spraykontroll, kan du tilpasse applikasjonen til de spesifikke behovene til dine avlinger, noe som sikrer optimal dekning hver gang.

Konstruert for holdbarhet og pålitelighet, vår traktorsprøyter er laget for å tåle de tøffeste landbruksmiljøene. Enten du arbeider med små eller store arealer, vil disse sprøytene levere uovertruffen ytelse år etter år. Enkel å koble til og bruke med nesten enhver traktor, den er like effektiv for hobbybønder som for store landbruksoperasjoner.

Ikke la plantesykdommer og skadedyr true din avkastning. Med våre traktorsprøyter får du kraften og presisjonen du trenger for å holde dine avlinger sunne og produktive. Investering i riktig utstyr er nøkkelen til suksess i landbruket, og med våre traktorsprøyter representerer det aller beste innen moderne plantevernteknologi. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan du kan ta din gårdsproduktivitet til nye høyder.

Lenker
Min side