Skip to main content
Til toppen

MDB Bio Hydraulikkolje

Produktnummer: MDBBIO
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

MDB BIO Hydraulikkolje ISO 46 kan leveres istedenfor standard hydraulikkolje på alle MDB maskiner.

MDB BIO Hydraulikkolje ISO 46 er basert på syntetisk, lett biologisk nedbrytbar ester og en kraftig, miljøvennlig kombinasjon av tilsetningsstoffer som gir produktet gode egenskaper når det gjelder oksidasjonsstabilitet, korrosjon, lave temperaturer samt EP-oppførsel.

Sammenlignet med produkter av vegetabilsk triglyseridbase, har BIO-Hydraulikkolje ISO 46 mye bedre oksidasjonsstabilitet ved høye temperaturer.

MDB BIO-Hydraulikkolje ISO 46 kan brukes året rundt på grunn av sin enestående lavtemperaturatferd og gir utmerket slitasje- og korrosjonsbeskyttelse. Hydraulikkoljen brukes der det er fare for hydraulisk væske som slipper ut i bakken eller avløpsvannet. Dette inkluderer alt utstyr som opererer i eller i nærheten av områder med vannrensing eller vannbeskyttelse eller nær overflatevann, for eksempel kloakkrenseanlegg, mudringsskip og flytende mudder, låshydraulikk og elvevev, rør- og tunneldykkemaskiner, - hydrauliske aggregater i skoger og på sletter, jordflytende maskiner i vannoppsamlingsområder, skogsmaskiner.

Datablad
Datablad - MDB Bio Hydraulikkolje
Last ned datablad for produktnummer, MDBBIO
Last ned
Lenker
Min side