Skip to main content
Til toppen

Jordfreser til Tohjulstraktor

Produktnummer: JORDFRES
Fra: inkl. mva.
Arbeidsbredde (cm)
Last ned datablad

Jordfreser til tohjulstraktorer gjør hard jord til dyrkbarjord svært effektiv selv i trange eller mindre landbruksområder. Maskinen er lett, solid og svært manøvrerbar, kutter seg gjennom enn den hardeste jord. Øk produktiviteten og spar kostnader med en tohjulstraktor og jordfreser. Jordfresen leveres i ulike arbeidsbredder og med tilbehør som gjør den enda mer effektiv og enkel å bruke.

Jordfreser er et av det vanligste tilbehøret man bruker til tohjulstraktor, så derfor er maskinen godt tilpasset denne typen bruk. Jordfreserne kommer i ulike størrelser avhengig av hvilken maskin brukeren har eller skal ha. Jordfreserne krever ingen rutinemessig vedlikehold, og knivene er utskiftbare.

  • Arbeidsbredder 46, 52, 66 og 80 cm
  • Passer til BCS og Ferrari slåmaskiner og tohjulstraktorer
Diverse
Garanti 24.0 måneder
Datablad
Datablad - Jordfreser
Last ned datablad for produktnummer, JORDFRES
Last ned
Enkel Plog til Tohjulstraktor

Enkel plog til tohjulstraktor hjelper deg å holde hagen eller jordbruksområdet ditt ryddig og klart for sesongens avlinger. Denne pålitelige plogen er designet med fokus på brukervennlighet og effektivitet, og den er det perfekte tillegget til din tohjulstraktor.

92190799
Roterende Plog til tohjulstraktor

GroundBlaster roterende plog løser problemet med pløying og påfølgende harving, ved å integrere de to operasjonene i ett trinn, og etterlater jorden klar for såing. Den består av fire spiralblad som roterer på en vertikal aksel, og graver enkelt ned i alle medium-konsistens jordtyper, selv i lett skrånende terreng og trange rom.

92191306
Vendeplog 180 Grader til Tohjulstraktor

Vendeplog til tohjulstraktor er designet med presisjon og kraft for å snu jorden, bryte opp klumper og legger til rette for optimal plantevekst. Gi plantene dine det beste fundamentet for å blomstre med vendeplogen på din tohjulstraktor.

92190797
Justerbar Harv til Tohjulstraktor

Justerbar harv som passer de fleste tohjulstraktorene, og leveres med feste til BCS og Ferrari.

92190798
Lenker
Min side