Skip to main content
Til toppen

Limpar Bensindrevet Radialkost

Produktnummer: LIFKLB6
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

Limpar radialkost som er svært effektiv til å feie inntil kanter og hjørner, og leveres med Honda GX160 OHV bensinmotor. Feiemaskinen rydder områder opptil 2500 kvadratmeter i timen og er perfekt i samarbeid med andre større feiemaskiner eller feiebiler.

Limpar B6 er en allsidig tyskprodusert feiemaskin med god framkommelighet og stort bruksområde. Maskin har en radialkost slik at du kommer lett til helt inn i hjørner og inntil kanter som andre maskiner ikke klarer. Dette gjør at den er meget egnet i samarbeid med større feiemaskiner. Feiebørsten har en stabil ramme, kombinert med høyde- og tiltjusterbar aksel, breie luftfylte dekk og kraftig Honda motor gir en svært effektiv og driftssikker maskin som reduserer arbeidsmengden betydelig. Maskinen beveger seg alltid rett fram takket være sporstabilisator. Feieretningen på radialkosten kan enkelt endres fra høyre til venstre.

Polypropylenkosten er også egnet til å feie vekk grus fra gressplener hvor strøgrus har opparbeidet seg under vinteren. Polypropylenkosten kommer i to utgaver, myk og hard. Som tilleggsutstyr kan man montere kost med halvparten polypropylen og halvparten stålfibre, som egner seg godt til fjerning av mose på belegningsstein og andre harde underlag. Maskinen håndterer i tillegg vått og tungt materiale. Limpar feiemaskinen har et stort bruksområde; feiing av sand og grus, fjerning av mose og ugress på harde underlag, feiing av fjøs og låver, feiing av slaps og snø fra gangveier, kosting av løv.

  • Honda GX160 OHV Bensinmotor
  • 3.6 kW / 4.8 Hk
  • Arbeidsbredde 85 cm
  • 2500 kvm/time
  • Polypropylen kost
  • Justerbart håndtak
  • Vekt 68 kg

Ta din utendørs rengjøring til nye høyder med Limpar's bensindrevne radialkost, utstyrt med en kraftig Honda GX160 motor. Denne feiemaskinen er designet for å håndtere selv de tøffeste rengjøringsjobbene med letthet, takket være sin kraftige børste og imponerende arbeidsbredde på 85 cm.

Med kapasiteten til å dekke opptil 2500 kvadratmeter per time, er denne radialkosten perfekt for å effektivisere rengjøringen av store områder som parkeringsplasser, skolegårder, industriområder og mer. Den robuste Honda GX160 motoren sikrer pålitelig ytelse og lang levetid, noe som betyr at du kan stole på denne maskinen dag inn og dag ut.

Enten du rydder bort løv, skitt, snø eller annet rusk, tilbyr Limpar's bensindrevne radialkost uovertruffen effektivitet. Med denne maskinen kommer du till inntil vegger, gjerder og lignende. Limpar radialkost tilbyr ikke bare en kraftig rengjøringsløsning, men også den holdbarheten og påliteligheten som kommer med en Honda-motor.

Investering i Limpar bensindrevne radialkost med Honda GX160 motor er et smart valg for alle som ønsker å maksimere sin rengjøringseffektivitet med en maskin som er bygget for å vare. Gjør rengjøringsoppgavene enklere, raskere og mer effektive – velg Limpar for resultater du kan se og stole på.

Motor
Type Bensin
Motor Honda GX160 OHV
Effektforbruk 4.1 kW
Motoreffekt 5.5 Hk
Slagvolum 163 cc
Takt 4
Antall sylindre 1
Starter Snor
Ladetid 6 timer
Spenning 12 Volt
Oljetank 0.6 liter
Drivstoff Bensin
Drivstofftank 3.1 liter
Forbruk 1.4 l/time
Egenskaper
Arbeidsbredde 85 cm
Hjul 3.50 x 6.00"
Antall hjul 2
Dimensjoner og vekt
Vekt 68 kg
Diverse
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Tyskland
Fraktdetaljer
Pakkevekt 80 kg
Datablad
Datablad - Limpar Radialkost bensin
Last ned datablad for produktnummer, LIFKLB6
Last ned
Limpar Batteridrevet Radialkost

Limpar batteridreven radialkost er en svært effektiv maskin til feie ut ulike materier fra kanter og hjørner. Batteripakken gir en kontinuerlig arbeidstid på rundt 2 timer, slik at du rekker over opptil 5000 kvadratmeter. Batteri og lader følger med feiemaskinen.

LIFKLE5
Lenker
Min side