Til toppen

Limpar Batteridrevet Radialkost

Produktnummer: LIFKLE5
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Last ned datablad

Limpar batteridreven radialkost er en svært effektiv maskin til feie ut ulike materier fra kanter og hjørner. Batteripakken gir en kontinuerlig arbeidstid på rundt 2 timer, slik at du rekker over opptil 5000 kvadratmeter. Batteri og lader følger med feiemaskinen.

Limpar E5 er en allsidig tyskprodusert feiemaskin med god framkommelighet og stort bruksområde. Maskin har en radialkost slik at du kommer lett til helt inn i hjørner og inntil kanter som andre maskiner ikke klarer. Dette gjør at den er meget egnet i samarbeid med større feiemaskiner. Feiebørsten har en stabil ramme, kombinert med høyde- og tiltjusterbar aksel, breie luftfylte dekk og kraftig elektriskmotor gir en svært effektiv og driftssikker maskin som reduserer arbeidsmengden betydelig. Maskinen beveger seg alltid rett fram takket være sporstabilisator. Feieretningen på radialkosten kan enkelt endres fra høyre til venstre.

Polypropylenkosten er også egnet til å feie vekk grus fra gressplener hvor strøgrus har opparbeidet seg under vinteren. Polypropylenkosten kommer i to utgaver, myk og hard. Som tilleggsutstyr kan man montere kost med halvparten polypropylen og halvparten stålfibre, som egner seg godt til fjerning av mose på belegningsstein og andre harde underlag. Maskinen håndterer i tillegg vått og tungt materiale. Limpar feiemaskinen har et stort bruksområde; feiing av sand og grus, fjerning av mose og ugress på harde underlag, feiing av fjøs og låver, feiing av slaps og snø fra gangveier, kosting av løv. Denne batteridrevne radialkosten egner seg spesielt godt i støy- og eksossensitive områder som fjøs og boligområder.

  • Elektrisk motor
  • 12 Volt batteri
  • Arbeidsbredde 85 cm
  • Arbeidstid 2 timer
  • Ladetid 6 timer
  • 2500 kvm/time
  • Polypropylen kost
  • Justerbart håndtak
  • Vekt 61 kg
Motor
Type Batteri
Motor Elektrisk
Ladetid 6 timer
Spenning 12 Volt
Egenskaper
Arbeidsbredde 85 cm
Arbeidstid 2 timer
Hjul 3.50 x 6.00"
Antall hjul 2
Lader Ja
Dimensjoner og vekt
Vekt 61 kg
Diverse
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Tyskland
Fraktdetaljer
Pakkevekt 70 kg

Datablad

Datablad - Limpar Radialkost batteri
Last ned datablad for produktnummer, LIFKLE5
Last ned