Skip to main content
Til toppen

Limpar Batteridrevet Radialkost

Produktnummer: LIFKLE5
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

Limpar batteridreven radialkost er en svært effektiv maskin til feie ut ulike materier fra kanter og hjørner. Batteripakken gir en kontinuerlig arbeidstid på rundt 2 timer, slik at du rekker over opptil 5000 kvadratmeter. Batteri og lader følger med feiemaskinen.

Limpar E5 er en allsidig tyskprodusert feiemaskin med god framkommelighet og stort bruksområde. Maskin har en radialkost slik at du kommer lett til helt inn i hjørner og inntil kanter som andre maskiner ikke klarer. Dette gjør at den er meget egnet i samarbeid med større feiemaskiner. Feiebørsten har en stabil ramme, kombinert med høyde- og tiltjusterbar aksel, breie luftfylte dekk og kraftig elektriskmotor gir en svært effektiv og driftssikker maskin som reduserer arbeidsmengden betydelig. Maskinen beveger seg alltid rett fram takket være sporstabilisator. Feieretningen på radialkosten kan enkelt endres fra høyre til venstre.

Polypropylenkosten er også egnet til å feie vekk grus fra gressplener hvor strøgrus har opparbeidet seg under vinteren. Polypropylenkosten kommer i to utgaver, myk og hard. Som tilleggsutstyr kan man montere kost med halvparten polypropylen og halvparten stålfibre, som egner seg godt til fjerning av mose på belegningsstein og andre harde underlag. Maskinen håndterer i tillegg vått og tungt materiale. Limpar feiemaskinen har et stort bruksområde; feiing av sand og grus, fjerning av mose og ugress på harde underlag, feiing av fjøs og låver, feiing av slaps og snø fra gangveier, kosting av løv. Denne batteridrevne radialkosten egner seg spesielt godt i støy- og eksossensitive områder som fjøs og boligområder.

  • Elektrisk motor
  • 12 Volt batteri
  • Arbeidsbredde 85 cm
  • Arbeidstid 2 timer
  • Ladetid 6 timer
  • 2500 kvm/time
  • Polypropylen kost
  • Justerbart håndtak
  • Vekt 61 kg

Oppdag effektiviteten og kraften til Limpar's batteridrevne radialkost! Med en imponerende arbeidsbredde på 85 cm, er dette verktøyet designet for å maksimere dine arbeidsoppgaver og effektivitet. Drevet av et robust 12 volts batteri, gir det en kontinuerlig arbeidstid på opptil 2 timer, slik at du kan fullføre jobbene dine uten avbrytelser.

Med en kapasitet til å dekke opptil 2500 kvadratmeter per time, er denne radialkosten ideell for store områder som parkeringsplasser, lagerområder, og fabrikkgulv. Enten du renser opp løv, skitt, eller annet avfall, gir Limpar's teknologi deg den kraften og mobiliteten du trenger for å gjøre jobben raskt og effektivt.

Glem bensindrevne alternativer som krever vedlikehold og forurenser; vårt batteridrevne design er både miljøvennlig og brukervennlig, og gir deg en renere, stillere og mer behagelig arbeidsopplevelse. Perfekt for bedrifter som ønsker å opprettholde et rent og innbydende utendørs miljø med minimal innsats.

Invester i Limpar's radialkost i dag, og ta rengjøringen til neste nivå med uovertruffen effektivitet og kraft – alt mens du sparer tid og energi.

Motor
Type Batteri
Motor Elektrisk
Ladetid 6 timer
Spenning 12 Volt
Egenskaper
Arbeidsbredde 85 cm
Arbeidstid 2 timer
Hjul 3.50 x 6.00"
Antall hjul 2
Lader Ja
Dimensjoner og vekt
Vekt 61 kg
Diverse
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Tyskland
Fraktdetaljer
Pakkevekt 70 kg
Datablad
Datablad - Limpar Radialkost batteri
Last ned datablad for produktnummer, LIFKLE5
Last ned
Limpar Bensindrevet Radialkost

Limpar radialkost som er svært effektiv til å feie inntil kanter og hjørner, og leveres med Honda GX160 OHV bensinmotor. Feiemaskinen rydder områder opptil 2500 kvadratmeter i timen og er perfekt i samarbeid med andre større feiemaskiner eller feiebiler.

LIFKLB6
Lenker
Min side