Til toppen

Tohjulstraktor - En maskin mange muligheter

Sorter Navn (a > å)

BCS 740 PS Tohjulstraktor Honda GX390

BCS 740 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.
8C8CF3B0N

BCS 740 PS Tohjulstraktor Honda GX390, El. start

BCS 740 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.
8C8CG3B0N

BCS 770 HY Hydrostatisk Tohjulstraktor

BCS 770 Tohjulstraktor er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet slåmaskin, snøfreser, gressklipper og roterende plog. Den er utstyrt med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj.
8CFCF3B0N

BCS 770 HY Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk start

BCS 770 PowerSafe tohjulstraktor med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet rotorharv, jodfreser, slagklipper, plenklipper og snøskjær.
8CFCG3B0N

BCS 780 Stargate Hydrostatisk PowerSafe Tohjulstraktor

BCS 780 Stargate er en effektiv og kraftig hydrostatisk tohjulstraktor med Honda motor. Tohjulstraktoren er enkelt å bruke og kan brukes med masse redskaper som blant annet gressklipper, feiebørste, plog, harv og snøfreser.
8CGCF3F0N

BCS 780 Stargate Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk Start

BCS 780 Stargate er en av de rimeligste profesjonelle hydrostatiske tohjulstraktorene på markedet. Tohjulstraktoren er enkel å bruke og kan brukes med masse redskaper som blant annet jordfreser, steinbegraver, beitepusser, slåttebjelke og snøfreser.
8CGCG3F0N

Ferrari 340 PowerSafe Tohjulstraktor

Ferrari 340 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.
TCBCF3B0N

Ferrari 340 PowerSafe Tohjulstraktor Elektrisk Start

Ferrari 340 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe clutch. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.
TCBCG3B0N

Ferrari 370 HY PowerSafe Hydrostatisk Tohjulstraktor

Ferrari 370 Tohjulstraktor er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet slåmaskin, snøfreser, gressklipper og roterende plog. Den er utstyrt med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe-kløtsj.
TCMCF3B0N

Ferrari 370 HY PowerSafe Hydrostatisk Tohjulstraktor

Ferrari 370 PowerSafe tohjulstraktor med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.
TCMCG3B0N

Ferrari 380 Stargate PowerSafe Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk Start

Ferrari 380HY StarGate er en tohjulstraktor med hydrostatisk girkasse som kan brukes med utstyr som jordfreser, rotorharv, slåttebjelke, tilhenger, beitepusser, roterende plog og mye mer.
TCNCG3F0N

Ferrari 380 Stargate PowerSafe Hydrostatisk Tohjulstraktor

Ferrari 380HY StarGate er en tohjulstraktor med hydrostatisk girkasse som kan brukes med utstyr som jordfreser, rotorharv, slåttebjelke, tilhenger, beitepusser, roterende plog og mye mer.
TCNCF3F0N

En tohjulstraktor er et flott redskap man kan ha mye glede av. Maskin Importøren AS har et stort utvalg av tohjulstraktorer som passer perfekt til småbruk, entreprenører, anleggsgartnere, landskapspleie og lignende bruk. Disse maskinene kan du bruke til en hel rekke arbeidsoppgaver. Vi fører blant annet hydrostatiske tohjulstraktorer, tohjulstraktor med henger og batteridrevne tohjulstraktorer.

Uendelige muligheter med våre tohjulstraktorer
Noe av det som gjør tohjulstraktoren til et så godt redskap, er allsidigheten. Våre tohjulstraktorer gir deg et pålitelig verktøy til en mengde oppgaver. Bruksmulighetene er så og si endeløse. Du kan enkelt koble på tilleggsutstyr som jordfresere, snøfresere, gressklippere, beitepussere, slåttebjelker, tilhengere, ugressbørster, feiebørster, rundballepresser, sidevenderiver, rotorharver eller steinbegravere – for å nevne noe.

Tohjulstraktorene vi tilbyr, er produsert av kjente produsenter som Agria, BCS, Ferrari, Köppl, Fort og MGM. I flere år har disse produsert solide og kraftige maskiner – velegnet for arbeid i kupert terreng. Dette er kjente og kjære navn for mange, og det å skaffe reservedeler og tilbehør – om man skulle trenge det – til for eksempel en Agria og BCS tohjulstraktor går derfor fort. Vi har i tillegg høye forventinger til våre maskiners yteevne, og vi er nøye på at maskinene du finner her hos oss, er av høy kvalitet, praktiske og utformet med stort hensyn til brukerens sikkerhet!

Vi hjelper deg å velge tohjulstraktor!
Her finner du tohjulstraktorer produsert av selskaper du kan stole på, for eksempel BCS tohjulstraktor. For å finne mer informasjon om en av våre modeller klikker du på bildet av det produktet du er interessert i. Da vil du kunne finne tekniske data og informasjon om tilbehør til våre produkter. Vi bistår gjerne hvis du trenger hjelp til å finne riktig maskin. Vi kan også enkelt skaffe reservedeler til våre produkter. Du kan ringe oss på telefonnummer 64953500 – eller sende en epost til post@maskinimp.no.