Skip to main content
Til toppen

BCS 780 Stargate Hydrostatisk PowerSafe Tohjulstraktor

Produktnummer: 8CGCF3F0N
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

BCS 780 Stargate er en effektiv og kraftig hydrostatisk tohjulstraktor med Honda motor. Tohjulstraktoren er enkelt å bruke og kan brukes med masse redskaper som blant annet gressklipper, feiebørste, plog, harv og snøfreser.

BCS 780 PowerSafe tohjulstraktor med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.

  • Honda GX390 bensinmotor
  • Motorkraft 8.7 kW / 11.7 Hk
  • Snorstart
  • Hydrostatisk girkasse
  • Brems på hvert hjul
  • Vendegir
  • Vekt 144 kg

BCS 780 Stargate – din uunnværlige partner i jordbruk og landskapspleie. Denne hydrostatiske tohjulstraktoren representerer en fusjon av kraft, pålitelighet og innovativ teknologi, designet for å møte de mest krevende oppgavene på gården eller i hagen.

Tohjulstraktor for de fleste arbeidsoppgaver

Med sin avanserte hydrostatiske girkasse tilbyr BCS 780 Stargate en jevn og enkel kontroll over hastigheten, slik at du kan tilpasse maskinens drift etter oppgavens natur uten å stoppe for girskift. Dette gjør den ideell for en rekke arbeidsoppgaver, fra jordfresing og pløying til klipping og snørydding.

Kraften i BCS 780 Stargate kommer fra en Honda motor designet for lang levetid og eksepsjonell ytelse under alle forhold. Enten du arbeider med hard jord eller utfører finjustert landskapsarbeid, leverer denne tohjulstraktoren den nødvendige kraften uten kompromiss.

Ergonomisk design og brukervennlighet står i sentrum for BCS 780 Stargate tohjulstraktor. Med justerbare håndtak som kan tilpasses enhver bruker, reduseres tretthet, og komforten maksimeres gjennom lange arbeidsøkter. Enkel tilgang til servicepunkter over hele landet sikrer du at maskinen alltid er klar for arbeid, og reduserer nedetid.

Ikke bare er BCS 780 Stargate en kraftpakke av en maskin, men den er også designet med tanke på bærekraft. Dens effektive motor reduserer utslipp, mens den robuste konstruksjon sikrer lang levetid og reduserer behovet for hyppige erstatninger. Maskin leveres med BCS sin patenterte kløtsj i oljebad med 5 års garanti.

Fordeler med BCS sin patenterte PowerSafe Clutch:

Denne BCS slåmaskinen er utstyrt med den eksklusive PowerSafe®-clutchen med stålskiver i oljebad og flensen direkte koblet til motoren, som gir føreren en rekke konkrete fordeler.

Pålitelighet Vedlikeholdsfri hydraulisk clutch 
Praktisk talt ubegrenset varighet selv med mye ulike redskaper koblet til og ytelsen er høy.

Under arbeid
Ingen overoppheting selv når maskinen blir presset over lengre tid. Ingen reduksjon i ytelse ved noen driftstemperatur.

Komfort
Skånsomt og progressivt inngrep av clutchspaken, samt minimal kraft som kreves for å holde sikkerhetshåndtaket trykket ned. Eliminering av problemer engasjering av clutch.

Sikkerhet
Umiddelbar avstenging av maskin og redskap hvis styret slippes. Motoren fortsetter imidlertid å gå. Kontrollert bevegelse gjennom det desmodromiske systemet for å forhindre at arbeidet gjenopptas ved et uhell.

Garanti
Forlenget til 5 år på hele PowerSafe®-clutchen.

Motor
Type Bensin
Motor Honda GX390
Effektforbruk 8.7 kW
Motoreffekt 11.7 Hk
Slagvolum 389 cc
Takt 4
Antall sylindre 1
Starter Snor
Oljetank 1.1 liter
Drivstofftank 6.1 liter
Forbruk 3.5 l/time
Motorolje SAE 10W-30
Tennplugg BPR6ES
Girkasse
Girkasse Hydrostatisk, med snekkedrev i oljebad
Hastighet forover 4.8 km/t
Hastighet bakover 4.2 km/t
Vendegir Ja, hydrostatisk
Differensial Med sperre
Kløtsj PowerSafe, hydraulisk med manuell styring
Bremser Kløtsj/brems-system på begge hjulene og automatisk parkeringsbrems
Gir forover 1
Gir bakover 1
Girkasseolje Powerlube H3 SAE 15W-40 (ACEA A3-08/B3-08, API SL/CF, API EC I, VW 500/505.00)
Girkassetank 4.3 liter
Egenskaper
Hjul 5.00 x 10.00"
Håndtak Montert på vibrasjonsdempere og justerbar i høyde, sideveis og reversibel
Dimensjoner og vekt
Lengde 180 cm
Bredde 57 - 65 cm
Høyde 100 - 150 cm
Vekt 144 kg
Diverse
Sikkerhet I samsvar med EN 12733-forskriften
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Italia
Fraktdetaljer
Pakkelengde 120 cm
Pakkebredde 80 cm
Pakkehøyde 120 cm
Pakkevekt 160 kg
Datablad
Datablad - BCS 780 HY PS Honda GX390, 5.00X10" hjul
Last ned datablad for produktnummer, 8CGCF3F0N
Last ned
BCS 740 PS Tohjulstraktor Honda GX390

BCS 740 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.

8C8CF3B0N
BCS 740 PS Tohjulstraktor El. start

BCS 740 PowerSafe tohjulstraktor har 3 gir forover og 3 gir bakover, vendegir og PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren leveres med en Honda GX390 bensinmotor som yter 8.7 kW / 11.7 Hk, differensial med sperre og parkeringsbrems på begge hjulene.

8C8CG3B0N
BCS 780 Stargate Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk Start

BCS 780 Stargate er en av de rimeligste profesjonelle hydrostatiske tohjulstraktorene på markedet. Tohjulstraktoren er enkel å bruke og kan brukes med masse redskaper som blant annet jordfreser, steinbegraver, beitepusser, slåttebjelke og snøfreser.

8CGCG3F0N
BCS 770 HY Hydrostatisk Tohjulstraktor

BCS 770 Tohjulstraktor er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet slåmaskin, snøfreser, gressklipper og roterende plog. Den er utstyrt med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj.

8CFCF3B0N
BCS 770 HY Hydrostatisk Tohjulstraktor Elektrisk start

BCS 770 PowerSafe tohjulstraktor med trinnløs hydrostatisk girkasse og vendegir, samt PowerSafe kløtsj. Tohjulstraktoren er en perfekt maskin for anleggsgartnere over hele landet og kan brukes med blant annet rotorharv, jodfreser, slagklipper, plenklipper og snøskjær.

8CFCG3B0N
Lenker
Min side