Til toppen

Jordfreser

Sorter Navn (a > å)

Fort F41 Jordfreser, Honda GCV140, 6 Rader Kniver

Fort F41 Jordfreser er en meget god og kraftig jordfreser som er tilpasset profesjonellbruk.
F11632430

Fort Minitigre Jordfreser, F65B Motor 6 Rader Kniv

Fort MiniTigre Jordfreser er en meget solid jordfreser egnet for profesjonelle arbeidsoppgaver. Den er utstyrt med en Fort F65B bensinmotor. Jordfreseren har 2 gir forover og 1 gir bakover. Styret er justerbart i høyden og sideveis. Fort MiniTigre leveres med 4 par kniver samt sideplate som gir en arbeidsbredde på 106 cm.
F11708003

Fort Uno Jordfreser, B&S 650 Motor, 6 Rader Kniver

Fort Uno Jordfreser er en meget god og rimelig jordfreser som passer til profesjonelt bruk. Den er utstyrt med en Briggs & Stratton-motor på 4.8 kW / 6.7 Hk. Jordfreseren har 1 gir forover og leveres med 3 par kniver, samt sideplate som gir en arbeidsbredde på 92 cm.
F11656821

GEO IGN Jordfreser til Traktor

GEO IGN er små kompakte jordfresere som passer kompakttraktorer på fra 20 Hk motor. Jordfresene kan leveres med ulike bredder og kan jobbe ned mot 15 cm. Dybden på fresingen justeres enkelt med den justerbare skoen på siden av jordfresen. Jordfreseren gjør jorden løs og luftig, og knuser jordklumper og gresstorv slik at man får gode vekstvilkår.
GEOIGN

GEO IGNH Jordfreser med Hydraulisk Sideforskyvning til traktor

GEO IGNH er jordfresere med hydraulisk sideforskyvning som passer traktorer på fra 25 Hk motor. Jordfresene kan leveres med ulike bredder og kan jobbe ned mot 15 cm. Dybden på fresingen justeres enkelt med den justerbare skoen på siden av jordfresen. Jordfreseren gjør jorden løs og luftig, og knuser jordklumper og gresstorv slik at man får gode vekstvilkår.
GEOIGNH

Hecht 785 Bensindrevet Jordfreser

Hecht 785 er en effektiv jordfreser for både store og små jobber. Jordfreseren er enkel å bruke og kan brukes med tre forskjellige arbeidsbredder 32, 50 og 84 cm.
HE785

IKRA FEM1500 Flexotrim Elektrisk Jordfres, 1500W

IKRA FEM 1500 er en elektrisk jordfreser med mekanisk brems og tre forskjellige arbeidsbredder. Jordfreseren er utstyrt med ergonomisk håndtak for komfortabel bruk.
IK70300910

IKRA IEM 800 S Jordfreser elektrisk, 800 W

IKRA IEM 800 S er en liten og enkel, elektrisk jordfreser med ergonomiske tohåndshåndtak, som passer perfekt til kjøkkenhager og små bed.
IK70300420

MGM DL 301 S Jordfreser

MGM DL 301 S er en god og rimelig, bensindrevet jordfreser tilpasset hobby- og semiprofesjonelt bruk, som egner seg godt til store og små hager. Den kraftige jordfreseren har et godt justerbart, avvibrert håndtak og har et gir forover i oljebad.
MGM2005100

Zanon ZM Jordfreser til Traktor

Zanon ZM er profesjonelle jordfresere som passer traktorer fra 40 Hk. Jordfresene kan leveres med ulike bredder kan jobbe ned mot 22 cm. Hastigheten kan justeres på to ulike nivåer, slik at den passer godt til å vende eller bryte ned i kompakt jord.
ZAZM

Zanon ZP Jordfreser til Traktor

Zanon ZP er kraftige profesjonelle jordfresere som passer traktorer med minimum 90 Hk. Jordfresene kan leveres med ulike bredder og kan jobbe ned mot 27 cm. Hastigheten kan justeres på fire ulike nivåer, slik at den passer godt til å vende eller bryte ned i hard og kompakt jord.
ZAZP

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av jordfresere. Vi har jordfresere til alle forhold i ulike størrelser. Vi har jordfreser med egen motor enten elektrisk eller bensin, i tillegg har vi et stort utvalg av jordfresere til traktor og tohjulstraktor. En jordfreser brukes for å gjøre jorden løs og luftig, og for å knuse jordklumper og gresstorv derfor er kvaliteten på komponentene viktig. Vi har delelager til alle jordfreser modellene vi selger, så vi har mange forskjellige rotorer og tinder som freser jorda. Trenger du mer hjelp til å finne en jordfreser som passer dine behov, kan du kontakte oss på telefon 64 95 35 00 eller epost post@maskinimp.no.