Skip to main content
Til toppen

Ferrari 514 PowerSafe Slåmaskin

Produktnummer: TH8CA100
Fra: inkl. mva.
Slåttebjelke (cm)
Last ned datablad

Ferrari 514 PowerSafe gir deg flere valgmuligheter, og er spesielt egnet for å klippe høyt gress i bratte bakker. Slåmaskinen har en girkasse med 1 gir forover og 1 gir bakover, og vendegir - lett å skifte fra forover til bakover.

Ferrari 514 PowerSafe gir deg flere valgmuligheter, og er spesielt egnet for å klippe høyt gress i bratte bakker. Slåmaskinen har en girkasse med 1 gir forover og 1 gir bakover, og vendegir - lett å skifte fra forover til bakover. Den leveres med Honda GP160 motor på 3.6 kW - 4.9 Hk og kan brukes med 80 eller 100 cm laserbjelke og oljebadforsats. Styret er godt avvibrert og kan justeres i høyden og sideveis. Slåmaskinens styret kan dreies 180° slik at man kan bruke bakmontert tilbehør, som f.eks. jordfreser og vendeplog.

  • Honda GP160 Motor
  • Motorstyrke 3.6 kW / 4.9 Hk
  • 1 gir forover og 1 gir bakover
  • Vendegir
  • Oljebadforsats - vedlikeholdsfri
  • Laserbjelke på 80 eller 100 cm
  • Godt avvibrert styre som kan snus 180 grader
  • Hjulstørrelse 4.00 - 8.00"
  • Vekt ca. 98 kg

Fordeler med Ferrari sin patenterte PowerSafe Clutch:
Denne Ferrari slåmaskinen er utstyrt med den eksklusive PowerSafe®-clutchen med stålskiver i oljebad og flensen direkte koblet til motoren, som gir føreren en rekke konkrete fordeler.

Pålitelighet Vedlikeholdsfri hydraulisk clutch 
Praktisk talt ubegrenset varighet selv med mye ulike redskaper koblet til og ytelsen er høy.

Under arbeid
Ingen overoppheting selv når maskinen blir presset over lengre tid. Ingen reduksjon i ytelse ved noen driftstemperatur.

Komfort
Skånsomt og progressivt inngrep av clutchspaken, samt minimal kraft som kreves for å holde sikkerhetshåndtaket trykket ned. Eliminering av problemer engasjering av clutch.

Sikkerhet
Umiddelbar avstenging av maskin og redskap hvis styret slippes. Motoren fortsetter imidlertid å gå. Kontrollert bevegelse gjennom de desmodromiske systemet for å forhindre at arbeidet gjenopptas ved et uhell.

Garanti
Forlenget til 5 år på hele PowerSafe®-clutchen.

Datablad
Datablad - Ferrari 514PS Honda GP160
Last ned datablad for produktnummer, TH8CA100
Last ned
Ferrari 515 PowerSafe Slåmaskin

Ferrari 515 PowerSafe er god og effektiv slåmaskin med Honda motor og vendegir. Slåmaskinen er enkel å betjene og kan leveres med 100 eller 115 cm laserbjelke.

THACB100N
Fra:
Ferrari 518 PowerSafe Slåmaskin

Ferrari 518 PowerSafe er en allsidig slåmaskin utstyrt med 3 gir forover og 3 bakover, samt vendegir. Slåmaskinen er utstyrt med Honda GX270 motor på 6.3 kW - 8.4 Hk. Maskinen er utstyrt med brede hjul med dimensjon 16x6.50 - 8".

THBCC600N
Fra:
Lenker
Min side