Til toppen

Caravaggi BIO 230 Flishugger med Diesel-motor

Produktnummer: CARBIO230D
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Last ned datablad

Caravaggi Bio 230 flishugger er utstyrt med Kohler dieselmotor, og har en hydraulisk innmatingsrulle og tre kniver som gir muligheten til å lage flis i ulike størrelser etter behov. Caravaggi Bio 230 har blitt spesielt utviklet for skog- og parkvedlikehold eller for produksjon av flis som brukes til oppvarmingssystem.

Caravaggi Bio 230 flishugger er utstyrt med Kohler dieselmotor, og har en hydraulisk innmatingsrulle og tre kniver som gir muligheten til å lage flis i ulike størrelser etter behov. Caravaggi Bio 230 har blitt spesielt utviklet for skog- og parkvedlikehold eller for produksjon av flis som brukes til oppvarmingssystem. Avfallet blir omdannet naturlig til en materie rikt på proteiner som kan brukes til gjødsel. Bio 230 flishugger kan leveres med ulike chassis; trekkstang, selvgående, tilhenger uten brems og tilhenger med brems for kjøring 80 mkm/t på vei.

Datablad

Datablad - Caravaggi BIO 230 Flishugger med Diesel-motor
Last ned datablad for produktnummer, CARBIO230D
Last ned

Caravaggi No-Stress Turtallsregulator til Bio-serien

Caravaggi No-Stress er en turtallsregulator som passer til Bio 230 og Bio 235 flishuggere. Tilbehøret bestilles sammen med flishuggeren og kan ikke ettermonteres.
CARBIONS