Skip to main content
Til toppen

Zanon ZM-25 Batteridrevet beskjæringssaks

Produktnummer: ZA2060456
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

Zanon ZM 25 er en spesiell beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger tre batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag. Progressiv kuttekontroll i den skjærende delen av saksene gir en perfekt plassering av bladet i kuttesyklusen og dermed renere kutt av grenene.

Zanon ZM 25 er en spesiell beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger tre batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag. Progressiv kuttekontroll i den skjærende delen av saksene gir en perfekt plassering av bladet i kuttesyklusen og dermed renere kutt av grenene. Dette er essensielt når man skal beskjære fruktrær og lignende slik at treet ikke blir skadet. Skjærehodets plassering på lagrene (patentertsystem) gir lite vedlikehold, justeringer eller daglig smøring. Ergonomi er viktig og utformingen av beskjæringsaksene og dets skjæreblad er gjort slik at man arbeider mer effektivt og gjør brukerens arbeid lettere. Utformingen av håndtaket gjør at saksene kan brukes av både høyre og venstrehendte. Det gjør at denne beskjæringssaksen motvirker betennelse som mange kommunale arbeidere og vaktmestere sliter med når de skal beskjære mange trær på få dager.

  • Kuttestyrke på 90 Nm
  • Gjennomsnittsstyrke på 45 W, 16 V
  • Vekten på saksen 890 g
  • Kuttediameter 25 mm
  • Litium batteri 16.8 V / 2.5 Ah
  • Ladetid på 1.5 timer
  • Brukstid opptil 1 time
  • Batteripakker 3 stk
Motor
Type Batteri
Batteritype Li-ion
Ladetid 1.5 timer
Spenning 16 Volt
Maksimal kuttestyrke 90 Nm
Effekt 45 W
Batteripakker 3
Egenskaper
Arbeidstid 2 - 3 timer
Progressiv kutting Nei
Maksimal kuttediameter 25.0 mm
Batterispenning 16.8 V
Batterikapasitet 2.5 Ah
Dimensjoner og vekt
Maskinvekt 650 g
Batterivekt 240 g
Vekt 890 g
Diverse
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Italia
Datablad
Datablad - Zanon ZM-25 Batteridrevet beskjæringssaks
Last ned datablad for produktnummer, ZA2060456
Last ned
Zanon ZM-22 Batteridrevet Beskjæringssaks

Zanon ZM 22 er en lett, batteridrevet beskjæringssaks. Det følger med batteripakke som settes direkte inn i selve saksen og lader med USB type C. Den elektriske saksen er egnet for beskjæring av småtrær og busker. Saksens har god progressiv kuttekontroll som kutter grenene med et rent snitt.

ZA2060797
Zanon ZM-35 Batteridrevet beskjæringssaks 35 mm

Zanon ZM 35 er en spesiell beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger to batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag.

ZA2060526
Zanon ZM-40 Batteri beskjæringssaks 40 mm

Zanon ZM 40 er en kraftig beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger to batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag.

ZA2060599
Lenker
Min side