Til toppen

Zanon ZM-22 Batteridrevet Beskjæringssaks

Produktnummer: ZA2060797
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Last ned datablad

Zanon ZM 22 er en lett, batteridrevet beskjæringssaks. Det følger med batteripakke som settes direkte inn i selve saksen og lader med USB type C. Den elektriske saksen er egnet for beskjæring av småtrær og busker. Saksens har god progressiv kuttekontroll som kutter grenene med et rent snitt.

Zanon ZM 22 er en lett beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger en batteripakke med i pakken, så du kan fint jobbe en halv dag. Progressiv kuttekontroll i den skjærende delen av saksene gir en perfekt plassering av bladet i kuttesyklusen og dermed renere kutt av grenene. Dette er essensielt når man skal beskjære fruktrær og lignende slik at treet ikke blir skadet. Ergonomi er viktig og utformingen av beskjæringsaksene og dets skjæreblad er gjort slik at man arbeider mer effektivt og gjør brukerens arbeid lettere. Utformingen av håndtaket gjør at saksene kan brukes av både høyre og venstrehendte. Det gjør at denne beskjæringssaksen motvirker betennelse som mange kommunale arbeidere og vaktmestere sliter med når de skal beskjære mange trær på få dager.

  • Kuttestyrke på 60 Nm
  • Gjennomsnittsstyrke på 40 W
  • Vekt 860 g
  • Kuttediameter er 22 mm
  • Litium batteri 7.2 V / 2.5 Ah
  • Ladetid på 1.5 timer
  • Brukstid opptil 2 - 3 timer
  • Batteripakke 1 stk
Egenskaper
Progressiv kutting true
Maksimal kuttediameter 22 mm
Dimensjoner og vekt
Vekt 860 g
Diverse
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Kina

Datablad

Datablad - Zanon ZM-22 Batteridrevet beskjæringssaks
Last ned datablad for produktnummer, ZA2060797
Last ned

Zanon Batteri ZM-22, ZE-25

Zanon batteri 7.2 V og 2.5 Ah som passer til beskjæringssaksene ZM 22 og ZE 25.
ZA5444375

Zanon ZM-25 Batteridrevet beskjæringssaks

Zanon ZM 25 er en spesiell beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger tre batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag. Progressiv kuttekontroll i den skjærende delen av saksene gir en perfekt plassering av bladet i kuttesyklusen og dermed renere kutt av grenene.
ZA2060456

Zanon ZM-35 Batteridrevet beskjæringssaks 35 mm

Zanon ZM 35 er en spesiell beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger to batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag.
ZA2060526

Zanon ZM-40 Batteri beskjæringssaks 40 mm

Zanon ZM 40 er en kraftig beskjæringssaks der du kan sette batteripakken direkte inn saksen slik at du slipper noen form for ledninger. Det følger to batteripakker med i pakken, så du kan fint jobbe en hel dag.
ZA2060599