Skip to main content
Til toppen

Vedkappsag - Varmere Vintre med Effektiv Vedproduksjon

Visning
Hecht 8220 Vedkappsag 220V - Ø13.5 cm

Hecht 8220 Vedkappsag er en kvalitetssag laget av solide komponenter. Vedkappsagen med en arbeidshøyde på 77 cm og er utstyrt med et tungstenkarbid blad som har en kuttediameter opptil 135 mm. Maskinen er enkel å legge sammen og tar liten plass ved lagring. Sagen er produsert i henhold til maskindirektivet fra EU.

HE8220
Hecht 8300 Elektrisk Vedkappsag - Ø17 cm

Hecht 8300 er en elektrisk vedkappsag med 220 Volt uttak, og kan klippe opptil 17 cm stokker.

HE8300
Hecht 850 Elektrisk Vedkappsag 380V - Ø25 cm

Hecht 850 er en effektiv vedkappsag som er svært enkel å bruke og produserer ved på en rask måte. Vedkappsagen er trygg å bruke, og kan kutte tømmer opptil Ø25 cm.

HE850
Docma TT600 Vedkappsag for traktor - Ø28.5 cm

Docma TT600 Profesjonelle Vedkappsag til sagbruk. Maskinen har en horisontal dreibar overdel og 600 mm tungstenkarbid sagblad for maksimal ytelse. Vedkappsagen er praktisk og har en sikker løsning for brukeren. TT600 Sagbenk har målestang og sidestøtte.

D990013
Hecht 890 Vedkappsag bensindrevet - Ø23 cm

Hecht 890 bensindrevet vedkappsag som kan kappe stokker på 23 cm.

HE890
Docma TT600 Elektrisk Vedkappsag 3-Fas 380V - Ø28.5 cm

Docma TT600 Profesjonelle Vedkappsag til sagbruk. Maskinen har en horisontal dreibar overdel og 600 mm tungstenkarbid sagblad for maksimal ytelse. Vedkappsagen er praktisk og har en sikker løsning for brukeren. TT600 Sagbenk har målestang og sidestøtte.

D990012

Stort Utvalg av Vedkappsager

Maskin Importøren AS tilbyr vedkappsag for rask og sikker produksjon av ved. Vi tilbyr elektriske vedkappsager i ulike størrelser, og noen kraftige som drives av traktor og bensin motor.

Når vinterkulden nærmer seg, er det ingenting som slår varmen fra en knitrende peis. Og for å sikre at du har nok ved til å holde deg varm, er en pålitelig vedkappsag uunnværlig. Vår vedkappsag er designet for å gjøre vedproduksjonen både enklere og mer effektiv, slik at du kan bruke mindre tid på arbeid og mer tid på å nyte de koselige stundene.

Enten du skal kløyve ved for eget bruk eller for salg, vil vår vedkappsag hjelpe deg gjennom store stokker og tykke greiner med letthet. Maskinene er robuste, sikre i bruk, og med sine presise snitt sørger de for at du får mest mulig ut av hvert tømmerstykke. Dessuten er den enkel å betjene, noe som gjør vedproduksjon til en behagelig oppgave for alle og med veldig høy sikkerhet.

La oss hjelpe deg med å forberede deg på vinteren med vår vedkappsag. Den er din trofaste hjelper i vedproduksjon, klar til å forsyne deg med godt brensel for varme og hygge i hjemmet.

Vedkappsagen - Effektiv vedproduksjon
Vedkappsagen - Effektiv vedproduksjon

Å velge den beste vedkappsagen for vedproduksjon er ikke bare en investering i ditt arbeid, men også i effektiviteten og sikkerheten av dine prosjekter. Enten du forbereder ved for vinteren eller driver med vedproduksjon på et mer profesjonelt nivå, er det avgjørende å ha riktig verktøy for jobben.

Lenker
Min side