Skip to main content
Til toppen

Stubbefreser

Visning
Caravaggi HD Bensin Stubbefreser

Caravaggi HD Stubbefresere er profesjonelle maskiner på fire hjul, som er enkle å bruke. Fresehjulet har åtte «HeavyDuty»-karbidtenner som er utskiftbare. Maskinen er ideel for profesjonelt bruk.

CARHDB37
Caravaggi HD Diesel Stubbefreser

Caravaggi HD Stubbefresere er profesjonelle maskiner på fire hjul, som er enkle å bruke. Fresehjulet har åtte «HeavyDuty»-karbidtenner som er utskiftbare. Maskinen er ideel for profesjonelt bruk.

CARHDD29
Caravaggi MTC Stubbefreser for Tohjulstraktor

Caravaggi MTC stubbefreser kan kobles på man ge ulike tohjulstraktorer eller slåmaskiner med motorstyrke mer enn 10 Hk. Maskinen er veldig enkel å bruke. Fresehjulet har åtte karbidtenner som går raskt å skifte.

CARMTC
Caravaggi PP XL Stubbefreser

Caravaggi PP stubbefreser er lett og effektiv profesjonell maskin som er enkle å bruke. Fresehjulet har åtte karbidtenner som går raskt å skifte. Håndtaket er godt avvibrert på stubbefresen og er justerbart for å få en god arbeidsposisjon.

CARPPB13
Caravaggi SP Stubbefreser

Caravaggi SP Stubbefresere er kraftige profesjonelle maskiner. Fresehjulet har åtte karbidtenner som går raskt å skifte. Stubbefresen er utstyrt med hydrostatisk girkasse som gir enkel manøvrering og god kontroll.

CARSPB
Fra:
MDB FTR 400 Stubberfreser Ø40 cm

MDB Stubbefreser til fjernstyrte maskiner der fresehjulet er på 48 cm i diameter og med henholdsvis har 12 karbidtenner. Utstyret leveres med hurtigkoblinger foren rask og verktøyfri tilkobling til maskinen.

MDBFTR400
Orsi FC Stubberfreser til gravemaskin

Orsi FC er kraftig og effektiv stubbefreser til gravemaskin og minilastere. Stubbefreseren har stålramme og en rotor med utskiftbare hammere som enkelt fjerner store og små stubber. Siden stubber kan være tidkrevende og vanskelig å grave opp vil det være lønnsomt å frese den ned og dekke den med jord eller andre masser.

ORFC
Fra:

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av stubbefreser. Vi har stubbefreser til alle forhold i ulike størrelser. Over finner du en oversikt over de ulike stubbefreserne vi har. Trenger du hjelp til å finne en stubbefreser som passer dine behov, kan du kontakte oss på telefon 64 95 35 00 eller epost post@maskinimp.no.

Stubbefreser - Nøkkelen til en Trygg og Vakker Eiendom
Stubbefreser - Nøkkelen til en Trygg og Vakker Eiendom

Når treet er borte, står problemet igjen i form av en stubbe. Stubbefresing representerer en effektiv metode for fjerning av stubber, som ikke bare forbedrer eiendommens estetikk men også dens sikkerhet. Denne prosessen involverer en stubbefreser utstyrt med et roterende kutterhode og hardmetalltenner, designet for å håndtere selv de mest utfordrende trestubber fra tidligere landskapsprosjekter eller treavfall.

Lenker
Min side