Skip to main content
Til toppen

Stolpebanker - Tids- og Energisparende Arbeidsteknikk

Visning
CVE JC300CH Stolpebanker

CVE JC300CH er effektiv og kraftig stolpebanker med CVE sin egen motor som løser oppgaven enkelt og med mindre belastning for kroppen enn manuelle stolpebankere eller slegger. Stolpebankeren blir levert med 100 mm og adaptere som passer til påler på 20-45, 45-60 og 60-78 mm. Leveres med koffert med hjul.

CVEJC300CH
CVE JC300H Stolpebanker

CVE JC300H er effektiv og kraftig stolpebanker med Honda motor som løser oppgaven enkelt og med mindre belastning for kroppen enn manuelle stolpebankere eller slegger. Stolpebankeren blir levert med 100 mm og adaptere som passer til påler på 20-45, 45-60 og 60-78 mm. Leveres med koffert med hjul.

CVEJC300H

Kraftig stolpebanker som kommer til å spare deg for utrolig mye tid og energi. Stolpebankeren er velbalansert og lett å betjene, og den gjør det aller meste av jobben selv – din oppgave blir å holde den stødig. For deg som trenger større kraft og mer variasjon, så kan vi anbefale denne kraftige pålehammeren. Slagene fra stolpebankeren blir meget jevnt fordelt, som betyr at toppen av pålene ikke tar skade. Slik får du flotte resultater hver gang, og selv de lengste gjerdene kommer til å se helt perfekte ut.

Lenker
Min side