Til toppen

Steinbegraver

Sorter Navn (a > å)

GEO SB Steinbegraver til Traktor

GEO SB Steinbegraver for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 14 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Alt i en operasjon.
GEOSB

R2 Condor 75 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor 75 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.
R2CON75

R2 Condor 75 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor 88 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.
R2CON88

R2 Condor Light 62 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor Light 62 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.
R2CON62L

R2 Condor Light 70 Steinbegraver til Tohjulstraktor

R2 Condor Light 70 er en steinbegraver som passer de fleste tohjulstraktorer og maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 12 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Steinbegraveren er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.
R2CON70L

Zanon ZSE Steinbegraver til Traktor

Zanon ZSE Steinbegravere for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 15 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Arbeidsdybden er trinnløst justerbar ved hjelp av den bakre valsen.
ZAZSE

Zanon ZSG Steinbegraver til Traktor

Zanon ZSG Steinbegravere for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 18 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Arbeidsdybden er trinnløst justerbar ved hjelp av den bakre valsen.
ZAZSG

Zanon ZSL Steinbegraver til Traktor

Zanon ZSL Steinbegravere for plenarealer der den maler opp toppsjiktet og presser eventuelle stein inntil 20 cm ned i den løse massen og etterlater et gjennomarbeidet og optimalt pakket såbed. Arbeidsdybden er trinnløst justerbar ved hjelp av den bakre valsen.
ZAZSL