Til toppen

Spreder

Sorter Pris (lav > høy)

Solo 421 Granulatspreder 9 liter

Solo 421 granulat spreder er hånddrevet og styres med en manuell sveiv. Den gjør jobben med å så plenen lettere og kan brukes med en rekke ulike materialer som frø, gjødsel (etter fresing), salt, oljeabsorbent, rengjøringsmidler, fuglefrø, sand etc.
S421

Hecht Spreder 36 kg

Hecht spreder og strøvogn er enkel å bruke og har en kapasitet på 29 liter. Sentrifugalspreder med luftfylte hjul som fungerer meget godt på glatt underlag, som gjør den perfekt for saltstrøing om vinteren.
HE229

Trolla Droppspreder 25 Liter

Trolla dropspreder med 25 liter spredeboks med 52 cm spredebredde. Sprederen egner seg også for å strø salt, sand og frø.
TR12121

Trolla Spreder, 36 Liter Plast

Trolla Gjødselspredere i alle størrelser med forskjellige smarte løsninger. Både sentrifugalspreder og «drop» spreder. Sprederne leveres med luftfylte hjul for god ytelse når den henger etter ATV eller plentraktoren. Kulekoblingfeste kan kjøpes som tillegsutstyr.
TR12006

Trolla Gjødselsspreder, 56 Liter

Trolla Gjødselspredere i alle størrelser med forskjellige smarte løsninger. Både sentrifugalspreder og «drop» spreder. Sprederne leveres med luftfylte hjul for god ytelse når den henger etter ATV eller plentraktoren. Kulekoblingfeste kan kjøpes som tillegsutstyr.
TR12014

Trolla Strøvogn 56 Liter, Rustfri

Trolla spreder og strøvogn er enkel å bruke og har en kapasitet på 56 liter. Sentrifugalspreder med luftfylte hjul som fungerer meget godt på glatt underlag, som gjør den perfekt for saltstrøing om vinteren.
TR12161

Hecht Spreder 60 liter

Hecht spreder og strøvogn er enkel å bruke og har en kapasitet på 60 liter. Sentrifugalspreder med luftfylte hjul som fungerer meget godt på glatt underlag, som gjør den perfekt for saltstrøing om vinteren.
HE256

Rondini Sentrifugalspreder Manuell SPT 50, Rustfri

Rondini SPT 50 Sentrifugalspreder har rustfrittstål kasse med en kapasitet opptil 42 liter eller 55 kg. Sentrifugalsprederen anbefales å brukes salt, sand, grus og pukk, og har en spredebredde opptil 6 meter.
ROSPT50S

Rondini Sentrifugalspreder Manuell SPT 50, Plast

Rondini SPT 50 Sentrifugalspreder har plast kasse med en kapasitet opptil 42 liter eller 55 kg. Sentrifugalsprederen anbefales å brukes salt, sand, grus og pukk, og har en spredebredde opptil 6 meter.
ROSPT50P

Rondini SPT ATV Spreder

Rondini Sentrifugalspreder med kulekobling til ATV, plentraktor og lignende. Beholderen er i rustfritt galvanisert stål og kommer i to forskjellige størrelser. Sprederen passer til sand, salt, grus og gjødsel og spredebredden er opptil 6 meter.
ROSPTK

Rondini SP 300 Spreder, 3-pkt, 250 l

Rondini SP 300 gjødselspreder har rustfritt galvanisert stål kasse med en kapasitet opptil 250 liter. Sentrifugalsprederen anbefales å brukes salt, sand, grus og pukk, og har en spredebredde på 6-14 meter. Sprederen leveres med 3-punktfeste og kraftoverføringsaksel.
ROSP300

BellonMit Spreder SSM 50L

BellonMit SSM 50 er en dropsprederspreder produsert for å spre sand og salt på eb svært effektivt måte. Sprederen brukes av anleggsgartnere, vaktmesterselskap og andre profesjonelle aktører.
BMSSM50

Spredere og Strøvogner

Maskin Importøren AS er stolte av å presentere vårt brede utvalg av spredere og strøvogner i ulike størrelser som passer til alle forhold. Alt fra håndholdte spredere til profesjonelle spredere med en kapasitet som lar deg strø over større avstander uten å måtte fylle på igjen. Vi har også spredere til ATV, traktor og tohjulstraktor. Hvert enkelt produkt er av høy kvalitet og fungerer ypperlig til å strø både sand, salt, grus og gjødsel med.

Spredere og strøvogner fra kjente merkenavn

Våre produkter er pålitelige, solide samt enkle å bruke. Vi har fornøyde kunder over hele landet. Sprederne er produsert av kjente merkenavn som EcoLawn, BellonMit, Rondini og Trolla. Alle vet at med gode redskaper sparer du mye tid og krefter. Våre maskiner og vogner er svært lette å bruke og gjør dermed jobben til en enkel sak. Enten du skal strø grus på glatt føre i vinter, eller om du skal gjødsle, er dette produkter du kan ha mye glede av året rundt. Sluttproduktet vil bli upåklagelig – med en jevn spredning av strømengden utover arbeidsbredden. 

Strøvognen som passer til ditt bruk

Over finner du en oversikt over alle våre spredere og strøvogner. Om du vil ha mer informasjon om et spesifikt produkt, klikker du deg enkelt inn på det aktuelle produktet. Der vil du kunne finne teknisk informasjon og kunnskap om tilleggsutstyr. Har du spørsmål angående hvilken spreder som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss på telefon 64953500 eller send oss en epost på post@maskinimp.no.