Til toppen

Rundballemaskin

Sorter Navn (a > å)

Caeb MP550 Presse Tohjulstraktor

Caeb Mini Rundballepresse er en kompakt maskin ideelt for å produsere rundballer i ås- og fjellsider. Caeb MP550 kan kobles på alle slåmaskiner og tohjulstraktorer som har en minimum motorkraft på 9 Hk og minimum hastighet på 2.5 km/t.
CAEB202RNS

Caeb MP550 Presse Tohjulstraktor M/Aut. Smøring

Caeb Mini Rundballepresse er perfekt for å lage rundballer i bratt terreng og passer de fleste slåmaskiner og tohjulstraktorer.
CAEB202RNSL

Caeb MP550 TPC Presse traktor, 3 - Pkt

Caeb 550 TPC er en rundballepresse som kobles på 3-punktfeste til traktoren og passer små traktorer helt ned til 20 Hk. Rundballepressen er utviklet for å produsere mini rundballer på rundt 22 kg i bratt og ulendt terreng.
CAEB255

Caeb MP550 TPL Presse for traktor, trekkstang

Caeb TPL er en mini rundballepresse med trekkstang ideelt for trange områder i ås- og fjellsider. Rundballepressen produserer små rundballer som er enkle å håndtere.
CAEB250

Caeb MP550 TPLH, Mini Rundballepresse for ATV

Caeb Rundballepresse med egen motor slik at den kan brukes uavhengig av traktor eller tohjulstraktor. Runballepressen leveres med kulekobling slik at den enkelt kan trekkes av en ATV eller lignende kjøretøy.
CAEB240

Sitrex M50 Mini Rundballepresse 3-punkt

Sitrex M50 er en mini høyballepresse som brukes til å presse sammen gress, høy eller halm til rundballer. Mini rundballepressen er av høy kvalitet, både med komponentene i maskinen og når det kommer til fôret den produserer.
SITM50R3

Sitrex M50 Mini Rundballepresse Trekkstang

Sitrex M50 er en mini høyballepresse som brukes til å presse sammen gress, høy eller halm til rundballer. Mini rundballepressen er av høy kvalitet, både med komponentene i maskinen og når det kommer til fôret den produserer.
SITM50R

Sitrex M60 Mini Firkantpresse, 105 cm

Sitrex M60 Mini er en effektiv firkantpresse som presser sammen høy og halm til firkantede bunter. Firkantpressen er utstyrt med et system som automatisk binder sammen de ferdige firkantballene med et nett slik at den ikke faller fra hverandre under transport.
SIT808011

Sitrex M60 Super Firkantpresse, 140 cm

Sitrex M60 Super er en firkantpresse som effektivt presser høy og halm til firkantede bunter. Pressen er utstyrt med et effektivt system som automatisk binder sammen den ferdige firkantballenw med et nett slik at de ikke faller fra hverandre under transport.
SIT808012

Maskin Importøren AS tilbyr et godt utvalg av rundballepresser og firkantpresser til slåmaskiner, tohjulstraktorer, små- og større traktorer og ATV'er eller lignende. Maskinene er ideelle for å produsere rundballer i ås- og fjellsider. Vi kan også tilby rundballepakker til småtraktorer, tohjulstraktorer og slåmaskiner, samt en hendig høyballetransporter. Under finner du en oversikt over de ulike kategoriene vi har. Har du spørsmål angående hvilken rundballepresse som passer for deg, ta kontakt på 64 95 35 00 eller post@maskinimp.no. Vi har reservedeler på vårt lager.