Til toppen

Plentraktor

Sorter Navn (a > å)

Gianni Ferrari GSR+ LR Elektrisk Sitteklipper

Gianni Ferrari GSR+ er en profesjonell elektrisk sitteklipper med front klippepanne og Litium-batteri som kombinerer stor kraft med ekstrem manøvreringsevne. Elektrisk girkasse og kraftuttak gjør at man får maksimalt utbytte av batteripakken uten store tap som gir sitteklipper en arbeidstid opptil 8 timer.
GF8181001

Gianni Ferrari GSR+ SR Elektrisk Sitteklipper

Gianni Ferrari GSR+ er en profesjonell batteridrevet sitteklipper med front klippepanne og Litium-batteri som kombinerer stor kraft med ekstrem manøvreringsevne. Elektrisk girkasse og kraftuttak gjør at man får maksimalt utbytte av batteripakken uten store tap som gir sitteklipper en arbeidstid opptil 8 timer.
GF8181002

Maskin Importøren AS tilbyr flere effektive plantraktorer for entreprenører, vaktmestere og andre vedlikeholdsarbeidere, til sparing av tid, penger og personell. De allsidige maskinene har lavt lydnivå, som passer perfekt til støyfølsomme områder som parker, sykehus og rundt bygninger. Under finner du en oversikt over de ulike plentraktorene vi har. Har du spørsmål angående hvilken plentraktor som passer dine behov, ta kontakt på 64953500 eller post@maskinimp.no.