Skip to main content
Til toppen

MM AT-TR Slepe Tåkesprøyte til traktor

Produktnummer: MMATTR
Fra: inkl. mva.
Kapasitet (liter)
Last ned datablad

MM AT-TR slepe tåkesprøyter til frugthager oppfyller alle dine behov fra den mest skånsomme sprøytning av verdifulle bær til behandling av de høyeste frugter i høye trær. Tåkesprøytene leveres med tank på 600, 800, 1000, 1500 og 2000 liter, og mye tilbehør tilpasset ulike behov.

MM AT-TR slepe tåkesprøyter er laget av svært høy kvalitet med ramme i varmt galvanisert stålprofiler og polyetylentank. Slepe tåkesprøytene er designet for å garantere den beste ytelsen for kunden i henhold til deres behov og arbeid som skal utføres. Det brede utvalget av tilgjengelige vifter gjør AT-TR konfigurerbar etter ønske: fra det tradisjonelle systemet til det motvirkende systemet, helgalvanisert eller rustfritt stål.

Motvirkende systemvifter hjelper til med:

  • Unngå aspirasjon av blader og rusk
  • Redusere førerens eksponering for plantevernmidler
  • Kontinuerlig drift

Tåkesprøytene er utstyrt med systemvasketank, håndvasketank, utvendig nivå, sugefilter med ventil, avløpsventil, blandebatteri i tank, BY MATIC fjernkontroll. Varmgalvanisert vifteenhet, rustfrie stålstenger med dysehus, nylon-glassvifte med justerbare blader, 1-trinns girkasse med utkobling, messing doble dyser med membran tilbakeslagsventil og 1,5-1,2 mm keramiske dyser. Forsterket ramme i varmgalvanisert stål motstandsdyktig mot slitasje over tid med justerbare aksler.

  • Tankstørrelse 600, 800, 1000, 1500 og 2000 liter
  • Pumper som gir 80 - 120 l/ min
  • Arbeidstrykk maks 50 bar
  • Vekt fra 385 - 640 kg
Datablad
Datablad - MM AT-TR Slepe Tåkesprøyte til traktor
Last ned datablad for produktnummer, MMATTR
Last ned
Lenker
Min side