Skip to main content
Til toppen

Landbruksmaskiner for Moderne Jordbruk

Maskin Importøren AS har et bredt utvalg landbruksmaskiner til hyttegrender, småbruk og naturlandskap. Her finner du alle de maskiner du måtte trenge til selv de mest krevende oppgaver. Vi har et stort utvalg av slåmaskin, tohjulstraktor, beitepusser, traktor, sidevenderive, rundballepresse, jordfreser, rotorharv, steinbegraver, steinknuser, såmaskiner og snøfreser. Markedets største utvalg av beitepussere på to hjul finner du her – i tillegg til modeller til ATV, UTV og traktorer. Alle de landbruksmaskinene vi tilbyr, lages av anerkjente produsenter i Europa med lang erfaring innenfor maskiner for bratte og tøffe forhold. Dette gjør dem velegnet til arbeid i kupert landskap. Vi har for eksempel motoriserte slåmaskiner som egner seg perfekt til å slå høyt gress i slalåmbakker og på fjellgårder. Dette er maskiner av høyeste kvalitet som gjør arbeidet både tryggere og mer effektivt! De sparer deg i tillegg for både tid og energi, uten at det går ut over sluttresultatet.

Det nyeste innen landbruksmaskiner

Maskinene som brukes i landbruk, er i stadig utvikling. Hos Maskin Importøren AS finner du maskiner fra produsenter som hele tiden jobber med å finne nye måter å forbedre sine maskiner på. Våre samarbeidspartnere er svært innovative selskaper som sitter på flere patenterte løsninger. Dette gjør at produktene du finner her, er utstyrt med de fremste løsningene som finnes på markedet. Maskinene våre brukes jevnlig av bønder, anleggsgartnere, kommuner og andre aktører som stiller høye krav til at de fungerer godt til enhver tid. Dette er krav vi innfrir. Klikk deg inn på en av underkategoriene for å se mer av vårt utvalg.

Finn landbruksmaskinen som passer dine behov!

Vi i Maskin Importøren AS har dyptgående kunnskap og mange års erfaring med landbruksmaskiner. Hvis du trenger assistanse til å velge riktig maskin til ditt bruk, eller om du trenger reservedeler, kan du enkelt kontakte oss på telefon 64953500 eller via epost på post@maskinimp.no

Lenker
Min side