Skip to main content
Til toppen

Ferrari Raptor 35 Traktor

Produktnummer: F0C01111
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

Ferrari Raptor er en traktor som er godt egnet til alt fra jorddyrking til snørydding av små områder takket være sin størrelse og styre egenskaper. Kompakttraktoren blir brukt av entreprenører, anleggsgartnere og den kommunalesektoren til all slags arbeid som snøbrøyting, feiing, sandstrøing og vedlikeholdsarbeid på sykkelstier, gang og fortau.

Ferrari Raptor 35 er en traktor som er godt egnet til alt fra jorddyrking til snørydding av små områder takket være sin størrelse og styre egenskaper. Kompakttraktoren blir brukt av entreprenører, anleggsgartnere og den kommunalesektoren til all slags arbeid som snøbrøyting, feiing, sandstrøing og vedlikeholdsarbeid på sykkelstier, gang og fortau. Traktoren leveres med firehjulsstyring og har en svingradius på kun 2,7 meter. Maskinen har clutchfritt vendegir, 12 forover + 12 gir revers med hastigheter opptil 30 km/t. Det lave tyngdepunktet og gunstige vektfordelingen gjør kommunaltraktoren velegnet i brattlendt terreng og trange byområder. Frukttraktoren kan leveres med førerhus med masse utstyr, frontlaster og en mengde ulike hjul som gjør den passer all type bruk.

Motor - Kraftig og Lavtforbruk

Ferrari Raptor 35 traktor kommer med en 1,3 liter Kohler-motor som yter 25.6 Hk. Motoren oppfyller alle utslippskrav og har lavt forbruk. Motorens motroterende aksler reduserer vibrasjoner som gir mindre støy og bedre driftskomfort.

Girkasse - Synkronisert, Høy Kraft og Lav Støy

Girkasse til Raptor 35 er bygd med spiralforemet gir for å gi maksimal kraft og redusere støyen til et minimum. De 24 girene på den synkroniserte girboksen med vendegir gir alltid riktig hastighet til de ulike oppgavene traktoren skal utføre.

Den tørre dobbeltvirkende kløtsjen er pedalstyrt for girkassen og manuell for kraftuttaket. Planetgirene på bakhjulene reduserer de totale dimensjonene og maksimerer dreiemomentoverføringen. Maskinen har firehjulsdrift med frakoblingsbar foraksel.

PTO og Hydraulikksystem

Den bakre kraftuttaket er ved 540 rpm, uavhengig av girkassen og synkronisert med alle fremdriftshastigheter. Den solide hydrauliske bakløften er avhengig av praktiske og allsidige koblinger for å tilpasse seg raskt og enkelt til alt utstyr på markedet.

Som ekstrautstyr kan Raptor utstyres med en funksjonell frontløft med kraftuttak foran.

Hydrauliske systemet har en høy ytelse og gir et trykk på hele 19,3 l/min og 110 bar sikrer maksimal manøvrerbarhet på rattet.

Kjørestilling - Ergonomisk Kontrollpanel og Hydrostatisk Styring

Kjørestillingen er spesialtilpasset på føreren med ergonomiske kontroller som er lette å finne og aktivere for føreren. Den hydrostatiske styringen sørger for maksimal manøvrerbarhet og lave svingradier.

Aktiv og Passiv Sikkerhet

Bremsene med flere skiver garanterer fullstendig sikker under bremsing. Differensialås bak og mekanisk styring gjør at traktoren alltid kan kjøre uansett forhold. Veltebøylen og sikkerhetsbeltene på setet beskytter føreren. Det er også mulighet for å montere på en førerkabin, som total sikrer føreren.

Motor
Motor Kohler KDW 1404
Effektforbruk 18.8 kW
Motoreffekt 25.6 Hk
Slagvolum 1372 cc
Antall sylindre 4
Utslippsklasse Steg 5
Nominell turtall 3000 rpm
Maksimal dreiemoment 78 Nm
Maksimal omdreininger 2000 rpm
Kjøling Væske
Drivstoff Diesel
Drivstofftank 26 liter
Girkasse
Girkasse 12 + 12
Vendegir Synkronisert med girkassen
Kløtsj Dobbeldisk
Bremser Skivebremser virkende på bakhjul
Minimal hastighet 0.6 km/t
Maksimal hastighet 30 km/t
Egenskaper
Styring Servostyring
Sete Nei
Instrumentpanel Elektronisk timeteller, motor temperaturmåler, varsellamper og lydalarm
Ratt Justerbart
Elektrisk system 45 Ah / 12 V batteri
Førerhus Nei
Chassis Forhjulstyring
Drift Firehjulstrekk
OS-Ramme Nei
Reversibel Nei
PTO 540 synkronisert med hastigheten
Oljekapasitet 19.3 l/min
Løftekapasitet 750 kg
Hengerfeste Bakmontert med høydejustering og foran
Dimensjoner og vekt
Lengde 271 cm
Bredde 96 - 140 cm
Høyde 251 cm
Vekt med veltebøyle 1100 kg
Diverse
Produksjonsland Italia
Tilkobling
Hydraulikkuttak 1 dobbeltvirkende
Datablad
Datablad - Ferrari Raptor 35 Traktor
Last ned datablad for produktnummer, F0C01111
Last ned
Lenker
Min side