Skip to main content
Til toppen

Ferrari Cromo 35 RS Traktor

Produktnummer: F0B01111
Lagerbeholdning:
inkl. mva.
Last ned datablad

Ferrari Cromo er traktorer designet for å tilfredstille kravene til bønder og småbruk som er spesialisert seg på å dyrke i drivhus, planteskoler, frukthager og fjærfe. Traktorene er kompakte og praktiske, samt at vekten er lav. Cromo er firehjulsdrevne traktorer som er tilgjengelig med forhjulstyring eller midjestyring.

Ferrari Cromo er traktorer designet for å tilfredstille kravene til bønder og småbruk som er spesialisert seg på å dyrke i drivhus, planteskoler, frukthager og fjærfe. Traktorene er kompakte og praktiske, samt at vekten er lav. Cromo er firehjulsdrevne traktorer som er tilgjengelig med forhjul styring eller midjestyring. Alle traktorene i Cromo-serien leveres med Kubota motorer spesialisert for kompakttraktorer med lav støy, utslipp og vekt. Denne traktoren er favoritt blandt frukt og bær produsenter i hele landet som setter sin lit til en kraftig og solid maskin som skal virke hele året.

Motor - Rå Kraft og Kompakt

Cromo 35 traktorer kommer med en 1,1 liter Kubota Stage V motor som yter 25 Hk. Motoren er vannavkjølt og oppfyller alle utslippskrav. Begge er av siste fellesrørteknologi som sikrer en presis injeksjonskontroll, og derfor en mer effektiv forbrenning, forbedret ytelse og mindre drivstofforbruk. Motorens motroterende aksler reduserer vibrasjoner som gir mindre støy og bedre driftskomfort. Kubota motoren er en tresylindret sugemotor med indirekte innsprøytning. Ytelsen denne motoren gir denne kompakttraktoren putter den blant de beste i klassen når det kommer til kraft og dreiemoment. Utslippene overholder alle stregne forskriftene som gjelder for disse kjøretøyene. Lyddemperen på eksosanlegget er bøyd stilig inn i frontdekselet og har et karakteristisk oval utforming.

Girkasse - Pålitelig, Sikkerhet og Høy Ytelse

Girkassen til Cromo traktorene er laget for langvarighet spesielt når det kommer å gi høy ytelse og pålitelighet uten at det går på bekostning av komfort og sikkerhet. Det gjør også at vedlikeholdskostnader er svært lave på disse traktorene.

Girkassen er utstyrt med fire hastigheter og to hatighetsområder med et operativt vendegir, som gir totalt åtte hastigheter forover og fire hastigheter i revers. Topphastigheten er 30 km/t som gjør den fremkommelig hvis man skal transportere den på offentlig veier.

Trepunkt Bak Løft

Det bakre hydrauliske løfteren har en ramme med kat. 1 trepunkt feste, komplett med stabilisatorer for å begrense redskapene til å bevege seg sidelengs.
En kran med oljereguleringsventil justeret senkehastigheten. Løftekapasiteten på toppen av trepunkt festet sine løftearmer er 1050 kg, som er unnværlig for å bruke et bredt spekter av redskaper. De to nedre løftearmene på feste er faste, og de vertikale festestengene kan justeres manuelt, som den øverste armen.

Transmisjon og Girkasse

Transmisjonen har blitt laget for å vare i lang tid, spesielt når det kommer til å gi ytelse og pålitelighet uten at det går på bekostning av komfort og sikkerhet. Servicevedlikehold er også redusert til et minimum.

Girkassen er utstyrt med fire hastigheter og to hatighetsområder med et operativt vendegir, som gir totalt 8 hastigheter forover og 4 hastigheter i revers. Topphastigheten er 30 km/t som gjør den fremkommelig hvis man skal transportere den på offentlig veier.

Kraftuttak og Integrert Ramme med Midjestyring

Det bakre kraftuttaket er på 540 rpm med mekanisk inn- og utkobling. Den kan være standard eller synkronisert med girboksen. PTO synkronisert med girboksen er kun nødvendig for å kjøre selvgående tilhengere og landskapsredskaper som krever synkronisering med fremdriften.

OS-RAMMEN oscillerende integrert ramme er en del av overføringen og er utstyrt med midjestyring som tillater å svinge med +/- 15°. Fronten og bakdelen er derform uavhengige; med de fire hjulene som til enhver tid griper tak i bakken for å garantere maksimal trekkraft og sikkerhet selv når de skal brukes på tøft og ulendt terreng.

Lavt Tyngdepunkt og Enorm Trekkraft

Fordelingen av vekten på akslingene er, 40% på de bakre og 60% på de foran, som har vist seg å være optimalt når redskap er montert på trepunkten bak. I hovedsak optimaliseres den bakre lasten fordelingen av vekten på traktorens to akslinger for å øke stabilitet, sikkerhet og trekkraft.

Den store tørre singelplate kløtsjen gir en skånsom og et umiddelbart girskift for å garantere det ytterste innen pålitelighet og kraftoverføring.

Selv om god høyde ned til underlaget er vesentlig, er tyngdepunktet senket for å øke stabiliteten ved kjøring i ulendt terreng.

Differensialenhetene foran og bak kan sperres samtidig ved hjelp av en mekanisk kontroll som sammen med 4WD integrert trekkraft, garanterer Cromo maksimum fremdrift selv i de vanskeligste situasjoner.

Kjørestilling

Den komfortable kjørestillingen er produsert med en strukturert halv plattform rundt girkassen og på den bakre delen av kjøretøyet. Den senkede kjørestillingen er studert i samsvar med kjøretøyets kompakte størrelse, slik at den kan oppfylle alle tiltenkte bruksområder og gir føreren den største sikkerhet og komfort, selv under langvarig bruk. Girspakene er plassert under dashbordet for maksimal tilgjengelighet for kjørestillingen og enkel tilgang for føreren.

Alle kontroller er plassert logisk og er enkle å bruke for å ha full kontroll over traktor og utstyr til enhver tid. Dashbordet og kontrollpanelet er laget med et elegant og fasjonabelt design. Det doble sirklulære instrumentpanelet gir operatøren alle nødvendige dataer for å holde full kontroll over driften til kjøretøyet.

Rattet med servostyringssystem og dobbeltvirkende hydraulisk sylinder opererer midjestyringen i AR-versjonen eller forakselen i RS-versjonen. Takket være den korte akselavstanden og det presise og reaktive rattet viser Cromo traktorene en overaskende god smidighet selv under de vanskeligste forhold i tøft og ulendt terreng. For utnytte produksjonen maksimalt tillater den reduserte svingradiusen god styring i trange og smale områder.

Aktiv og passiv sikkerhet - Driftsikkerhet og Bremsesystem

Den godkjente frontmonterte veltebøylen garanterer beskyttelse for operatøren. Sett er fjærmontert og godkjent med sammen med sikkerhetsbeltet. De effektive bremsene, bakvirkende trommelbremser, garanterer modulær og helt sikker bremsing. RS versjonen bremses med to bremsepedaler som virker uavhengig på hvert bakhjul, slik at traktoren er enkel å styre på små arealer. Ved vanlig bruk og for kjøring på offentlig veier kobles de to pedalene sammen med en låsebolt.

Moteriktig Design - Enkelt Vedlikehold

Luftenettene er store for å gi fullstendig kjøling til motoren. De doble ellipseformede lysene integrert i panseret, i tillegg til å være effektive, gir de traktoren et spesielt raffinert utseende som passer til maskiner i den øvre kategorien. Beskytterne rundt frontstrukturen garanterer for førerens maksimale beskyttelse. Den romslige tanken er plassert foran dashbordet, under en spesialskjerm godt integrert i maskinensstruktur. Motorpanseret åpnes fullstendig slik at brukeren har full tilgang til motoren under kontroller og vedlikehold, noe som gjør dem praktiske og effektive.

Cromo er utstyrt med en manøvrerende krok foran integrert i støtfangeren. Avhengig av regelverk i forskellige land er det to typer hengerfester tilgjengelig: de kan brukes til landbruksredskaper og tilhengere med en eller to aksler.

Det er et bredt utvalg av dekk tilgjengelig i traktor eller plenversjoner som passer best til de forskjellige terrengtyper og ulike former for gårdsdrift.

Motor
Motor Kubota D1105
Effektforbruk 18.5 kW
Motoreffekt 25 Hk
Slagvolum 1123 cc
Antall sylindre 3
Utslippsklasse Steg 5
Nominell turtall 3000 rpm
Maksimal dreiemoment 71 Nm
Maksimal omdreininger 2200 rpm
Kjøling Væske
Drivstoff Diesel
Drivstofftank 43 liter
Girkasse
Girkasse 8 + 4
Vendegir Synkronisert med girkassen
Kløtsj Enkel disk tørr
Bremser Trommelbremser virkende på bakhjul
Minimal hastighet 1.3 km/t
Maksimal hastighet 28 km/t
Egenskaper
Styring Servostyring
Sete Nei
Instrumentpanel Elektronisk timeteller, motor temperaturmåler, varsellamper og lydalarm
Ratt Justerbart
Elektrisk system 60 Ah / 12 V batteri
Førerhus Nei
Chassis Forhjulstyring
Drift Firehjulstrekk
OS-Ramme Ja
Reversibel Nei
PTO 540 synkronisert med girkasse
Oljekapasitet 16.5 l/min
Løftekapasitet 950 kg
Hengerfeste Bakmontert med høydejustering og foran
Dimensjoner og vekt
Lengde 289 cm
Bredde 107 - 140 cm
Høyde 199 cm
Vekt med veltebøyle 1060 kg
Diverse
Produksjonsland Italia
Tilkobling
Hydraulikkuttak 1 dobbeltvirkende
Datablad
Datablad - Ferrari Cromo 35 RS Traktor
Last ned datablad for produktnummer, F0B01111
Last ned
Lenker
Min side