Skip to main content
Til toppen

Beitepusser - Holder Beitemarkene Grønne og Glade

Maskin Importøren AS tilbyr et komplett sortiment av beitepussere, krattknusere og slagklippere til klipping av høyt gress, kratt eller avkapp fra frukttrær. Vi har beitepussere til traktorer, ATV-er og modeller med to hjul, som man går bak ved bruk. Våre beitepussere er utstyrt med Y-kniver, hammere eller svingkniver. De brukes av bønder, anleggsgartnere, entreprenører og kommuner over hele landet. Våre kunder har høye kvalitetskrav – som er slik det skal være – og vi er veldig glade for å kunne si at våre beitepussere gang på gang når opp til disse forventningene. Maskinene passer perfekt til krevende arbeid i kupert terreng, som å klippe gress og kratt i alpinanlegg og i langrennsløyper for å sikre gode forhold til vinteren. Våre beitepussere er både solide og effektive. De vil spare deg mye tid og energi når du skal rydde opp i gjengrodde områder.

Italienskprodusert beitepusser med motor
Her hos oss finner du beitepussere med motor produsert i Italia av selskaper med mange års erfaring innen landbruk og gresshåndtering. De produktene vi tilbyr, bygger derfor på kunnskap om landbruk oppsamlet over lang tid. Med andre ord er dette maskiner som er utprøvd og pålitelige, i tillegg til at de inkorporerer nye, innovative løsninger. Med såpass kjente varemerker har man i tillegg den fordelen at det er helt uproblematisk å skaffe reservedeler.

Vi har et nesten overveldende utvalg av beitepussere, og det er stor fare for at man finner maskinen som passer perfekt til driftens maskinarsenal på disse sidene. Hvis du trenger hjelp med å velge beitepusseren som passer dine behov, må du gjerne ta kontakt med oss. Vi har også reservedeler til alle våre beitepussere. Du kan enten nå oss på telefon 64953500 eller på epost via: post@maskinimp.no.

Beitepusser
Beitepusser

I en verden der natur og kulturlandskap stadig vekk krever vedlikehold for å bevare sin skjønnhet og funksjonalitet, har beitepussere blitt en uunnværlig del av utstyrsarsenalet for mange bønder, landskapsforvaltere, og eiendomsbesittere. Disse maskinene, som ofte ses i bruk over vidstrakte gressmarker, langs veikanter og i overgrodd terreng, spiller en kritisk rolle i å kontrollere uønsket vegetasjon, fremme sunn gressvekst, og vedlikeholde landskapets estetikk.

Lenker
Min side