Til toppen

Tohjulstraktorens Tesla kommer til Norge

Köppl har produsert den første hel-elektriske tohjulstraktoren som er miljøvennlig og svært kostnadseffektiv. Maskinen er klar for Norge og de første maskinene er allerede levert.


Köppl CE-E er den første hel-elektriske tohjulstraktoren av sitt slag. Den kan, med sin kraftige 48V oppladbare batteripakke, operere i opptil 3 timer på en lydløs og kostnadseffektiv måte, avhengig av tilbehør. Det meste av frontmontert utstyr som kan kobles på en vanlig tohjulstraktor, kan brukes på den elektriske CE-E, som slåmaskin, beitepusser, snøfreser, snøskjær, jordfreser, feiebørste og mer. Tohjulstraktoren leveres med utskiftbar batteripakke, og kan leveres med hurtiglader slik at det kan brukes kontinuerlig. Første maskinen er allerede levert til Stiftelsen Det Norske Arboret i Bergen med slåmaskin, beitepåusser og feiebørste.

Tohjulstraktorens Tesla kommer til Norge


Köppl CE-E Batteridrevet Tohjulstraktor

Köppl CE-E er en hel-elektriske tohjulstraktor med kraftig 48 V oppladbar batteripakke for høy ytelse. CE-E kan operere i opptil 3 timer avhengig av tilbehør på en lydløs og kostnadseffektiv måte.
KOCEE