Skip to main content
Til toppen

Rotorharv

Visning
R2 MT 60 Rotorharv til Tohjulstraktor

R2 MT 60 er en rotorharv som passer de fleste tohjulstraktorer og freser effektivt opp den kompakte jorden. Rotorharven er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2MT60
R2 MT 90 Rotorharv til Tohjulstraktor

R2 MT 90 er en rotorharv som passer de fleste tohjulstraktorer og freser effektivt opp den kompakte jorden. Rotorharven er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2MT90
R2 MTL 50 Rotorharv til Tohjulstraktor

R2 MTL 50 er en rotorharv som passer de fleste tohjulstraktorer og freser effektivt opp den kompakte jorden. Rotorharven er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2MTL50
R2 MTL 75 Rotorharv til Tohjulstraktor

R2 MTL 75 er en rotorharv som passer de fleste tohjulstraktorer og freser effektivt opp den kompakte jorden. Rotorharven er utstyrt med en valse som jevner ut grunnen etter fresingen, slik at den er klar til å så.

R2MTL75
Zanon ZRM Rotorharv til Traktor

Zanon ZRM Rotorharver kultiverer jord ned til 25 cm dybde med sine roterende tinder. Rotorharvene forbereder uanstrengt selv den mest kompakte jorden og i en omgang jevner den grunnen klar til å legge plen eller frø.

ZAZRM
Fra:
Zanon ZRMP Rotorharv til Traktor

Zanon ZRMP Rotorharver kultiverer jord ned til 25 cm dybde med sine roterende tinder. Rotorharvene forbereder uanstrengt selv den mest kompakte jorden og i en omgang jevner den grunnen klar til å legge plen eller frø.

ZAZRMP
Fra:
Lenker
Min side