Til toppen

Plenlufter

Sorter Pris (lav > høy)

IKRA IEVL 1532 Elektrisk Plenlufter, 1500W

IKRA IEVL 1532 er en fleksibel, elektrisk plenlufter og vertikalskjærer, som med sin lave vekt og høydejustering er lett å manøvrere, noe som igjen gjør at du kan få en frodig og flott plen.
IK80200860

Hecht 1420 Elektrisk Plenlufter 1500W

Hecht 1420 elektrisk plenlufter med arbeidsbredde 32 cm og oppsamlerbag på 35 liter. Vår kraftige plenlufter er designet for å gi deg en velpleid og sunn plen, og gjør det til en lek å opprettholde et grønt utendørsparadis.
HE1420

IKRA IEVL 1838 Elektrisk Plenlufter, 1800W

IKRA IEVL 1838 er en kraftig, elektrisk plenlufter og vertikalskjærer som hjelper gressplenene å vokse. Du skifter lett mellom plenlufter og vertikalskjærer uten å måtte bruke verktøy. Hagemaskinen leveres også med egen moserive, og har en oppsamler på 50 liter.
IK80201200

Hecht 1999 Elektrisk Plenlufter 2000W

Hecht 1999 elektrisk plenlufter med arbeidsbredde 38 cm og oppsamlerbag på 41 liter. Vår kraftige plenlufter er designet for å gi deg en velpleid og sunn plen, og gjør det til en lek å opprettholde et grønt utendørsparadis.
HE1999

Hecht 5644 Bensindrevet Plenlufter

Hecht plenlufter er en praktisk maskin som gir din plen bedre vekstbetingelser. Plenlufteren renser dypt, mykner opp jorden og gir masser av luft til røttene. Maskinen leveres med bensinmotor på 5 Hk, og har en arbeidsbredde på 42 cm.
HE5644

Hecht 5677 Bensindrevet Plenlufter

Hecht plenlufter er en praktisk maskin som gir din plen bedre vekstbetingelser. Plenlufteren renser dypt, mykner opp jorden og gir masser av luft til røttene. Maskinen leveres med B&S bensinmotor på 6,5 Hk, og har en arbeidsbredde på 40 cm.
HE5677

Caravaggi Ario 40 Vertikalskjærer - 40cm, Honda GP160

Caravaggi Ario 40 er en bensindrevet plenlufter designet for godt vedlikehold av gressplener. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst.
CARARIO40

Caravaggi Ario 50 Vertikalskjærer - 50cm, Honda GX200

Caravaggi Ario 50 er en bensindrevet plenlufter designet for godt vedlikehold av gressplener. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst. Denne profesjonelle plenlufteren blir også brukt av utleiefirmaer på grunn av kvaliteten og resultatet den lager.
CARARIO50

Caravaggi Ario 60 Vertikalskjærer - 60cm, Honda GX200

Caravaggi Ario 60 er en plenlufter med Honda bensinmotor designet for godt vedlikehold av gressplener. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst. Denne profesjonelle plenlufteren blir også brukt av utleiefirmaer på grunn av kvaliteten og resultatet den lager.
CARARIO60

Caravaggi Ario 100 ATV Plenlufter 100 cm

Caravaggi Ario Plenlufter for ATV er designet for godt vedlikehold av gressplener og kan enkelt festes på ATV'en. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst.
CARARIO100

Caravaggi Ario 120 Plenlufter 120 cm

Caravaggi Ario Plenlufter for ATV er designet for godt vedlikehold av gressplener og kan enkelt festes på ATV'en. Plenlufteren tar tak i mose og dødt gress, og gir luft til røttene slik at næringsopptaket og vannopptaket blir høyere, noe som sikrer en god plenvekst.
CARARIO120

Maskin Importøren AS har et bredt utvalg av plenluftere for små og store hager. Vi tilbyr elektriske, bensindrevne og modeller som kan kobles til plentraktor eller ATV. Alle våre plenluftere er av høy kvalitet til en rimelig pris. De elektriske plenlufterne er produsert av tyske IKRA som er en av Europas største produsenter av hageredskaper. Våre bensindrevne plenluftere er produsert av italienske Caravaggi og egner seg til større områder eller utleie. I tillegg har vi noen smarte plenluftere som trekkes av hagetraktoren eller ATV’en, eller driftes med traktor.