Til toppen

MM GP 800 Åkersprøyte 800 liter

Produktnummer: MM2518010
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Last ned datablad

MM Traktor Sprøyter med tank på 800 liter til montering bak på traktorer fra 50 Hk. Åkersprøyten er utstyrt med en slangetrommel på 50 meter og er spesialdesignet for traktorer til arbeid på større områder.

MM GP 800 er en 800 liter sprøyte med AR115 pumpe som gir 115 l/min ved 20 bar, og passer perfekt til små og mellomstore traktorer med minimum 50 Hk. MM Åkersprøyte til traktor er et uunnværlig redskap for moderne landbruk. Denne høykvalitets sprøyten er designet for å maksimere effektiviteten og produktiviteten på din gård. Med sin robuste konstruksjon og avanserte teknologi, er MM åkersprøyte den ideelle løsningen for presisjonsdistribusjon av plantevernmidler og næringsstoffer.

Denne sprøyten er utviklet for ugresskontroll og behandlinger med produkter for plantevern i vinmarker, olivenlunder og frukthager av forskjellige størrelser, samt på åpne åkerland. Takket være deres allsidighet er det mulig å koble til forskjellige tilbehør, som mekaniske eller hydrauliske bommer, mellomradsbommer, sprøytebommer, slangetromler, lanse, sprøytepistoler, rotmating, skummarkør osv.

MM GP 800 modellen er den perfekte løsningen for profesjonell bruk og har et sofistikert design i typisk italiensk stil med linjer og kompakte profiler for å tillate enkel håndtering og drift i trange omgivelser. Styrken til MM er det kompakte designet der alle tankene (hovedtank, håndvasketank og systemvasketank) er fullstendig integrert i maskinen og avrundet for å unngå skade på grener og knopper.

  • Tank 800 liter
  • Pumpe AR115 - 115 l/min / 20 bar
  • Håndvask 70 liter
  • Roterende dyse til vask av tank
  • Trommel 50 meter
  • Kraftoverføringsaksel medfølger
  • Vekt 150 kg

Åkersprøyten tilbyr enestående dekning og driftssikkerhet, noe som sikrer at hvert eneste dråpe plantevernmidler eller næringsstoffer blir levert nøyaktig hvor det trengs. Dette reduserer ikke bare sløsing, men bidrar også til å beskytte miljøet ved å minimere risikoen for avrenning og forurensning.

Takket være dens brukervennlige design, kan MM åkersprøyte enkelt tilpasses en rekke traktormodeller, noe som gir deg fleksibiliteten til å bruke den med eksisterende utstyr på gården. Den intuitive kontrollen sikrer at operatørene kan justere sprøyteparametere nøyaktig, for optimalisert sprøyting under alle forhold.

Med MM åkersprøyte investerer du ikke bare i et produkt av høy kvalitet, men også i en løsning som kan bidra til økt avkastning og bedre plantehelse. Dens effektivitet og presisjon gjør den til et verdifullt verktøy for enhver landbruksvirksomhet som ønsker å optimalisere sine operasjoner og fremme bærekraftig praksis.

Ikke gå glipp av muligheten til å ta gården din til neste nivå. Velg MM Åkersprøyte til traktor for overlegen ytelse, holdbarhet og brukervennlighet. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å finne ut hvordan MM Åkersprøyten kan gjøre en forskjell på din gård!

Sprøyte
Trykk 20 bar
Vannmengde 115 l/min
Lanselengde 50 cm
Slangelengde 50 m
Tankstørrelse 800 liter
Tankmateriale Polyetylen
Trykkmåler Ja
Håndvasktank 70 liter
Tankvaskesystem Ja
Spredebom Ekstrautstyr
Tilkobling
Kraftoverføringsaksel Ja
3-punktfeste Kategori 1
PTO Rotasjonshastighet 540 rpm
Maskin
Effektbehov 50 Hk
Dimensjoner og vekt
Lengde 100 cm
Bredde 160 cm
Høyde 160 cm
Vekt 150 kg
Diverse
Sikkerhet I henhold til EC forskrift 2009/127
Garanti 12 måneder
Produksjonsland Italia
Fraktdetaljer
Pakkelengde 120 cm
Pakkebredde 160 cm
Pakkehøyde 180 cm
Pakkevekt 170 kg

Datablad

Datablad - MM GP800 Traktorsprøyte 800L AR115 m/h.vask, rot. dyse, 50 m
Last ned datablad for produktnummer, MM2518010
Last ned