Skip to main content
Til toppen

Løvblåser

Visning
Hecht 972 Profi Løvblåser

Hecht 972 Profi er en kraftig løvblåser som du bærer på ryggen og har et ergonomisk håndtak som gir optimal kontroll under lange økter med rydding av løv og andre ting. Ryggløvblåseren har 2-takst bensinmotor med 4.6 Hk og har en maksimal lufthastighet på 90 meter i sekundet.

HE972
Hecht 8514 Bensindreven Løvsuger

Hecht 8514 er en løvsuger med bensinmotor og hjul, med drift, samt slange som gjør den svært effektiv. Avfallsugeren er perfekt til oppsamling av avfall på harde overflater slik som parkeringsplasser, fortau, parker, skoler, kirker, flyplasser, gangveier og lignende. Også egnet til å suge opp gummigranulat rundt fotballbaner og tømme oppsamler rister for granulat. Med børste som er tilleggsutstyr får man bedre samlet opp det som er fast i underlaget. 

HE8514
Hecht 8574 Profi Bensindreven Løvsuger

Hecht 8574 er en løvsuger med liten kompostkvern, med bensinmotor og hjul, samt en oppsamler slange som gjør den svært effektiv. Avfallsugeren er perfekt til oppsamling av avfall på harde overflater slik som parkeringsplasser, fortau, parker, skoler, kirker, flyplasser, gangveier og lignende.

HE8574
Caravaggi Jumbo 13 Løvsuger

Caravaggi Jumbo løvsuger er en svært effektiv maskin for å suge opp løv og annet rask for så å mate det rett oppi en tilhenger, lasteplan eller lignende. Løvsugeren er av svært høykvalitet beregnet på harde lange arbeidsdager, og er utstyrt med Honda-motor.

CARJUMBO13
Caravaggi Jumbo 18 Løvsuger

Caravaggi Jumbo løvsuger er en svært effektiv maskin for å suge opp løv og annet rask for så å mate det rett oppi en tilhenger, lasteplan eller lignende. Løvsugeren er av svært høykvalitet beregnet på harde lange arbeidsdager.

CARJUMBO18
Lenker
Min side