Skip to main content
Til toppen

Krattknuser

Visning
MDB LV1400 Fjernstyrt Skogsmaskin

MDB LV1400 er den første skogsmaskinen hvor operatøren har mulighet til å styre maskinen fra kabinen eller ved hjelp av fjernkontrollen. Alle bevegelsene med maskinen er proporsjonale og kan utføres med fjernkontrollen, altså et stort spekter av handlinger med maksimal sikkerhet for operatøren.

MDBLV1400
Fra:
MDB LV500 Fjernstyrt Krattknuser

MDB LV500 er en fjernstyrt maskin utviklet og bygd for å klippe gress og kratt opptil 60 grader i alle retninger. Maskinen er bygd på en stålprofil som gir et lavt tyngdepunkt og justerbare belter som er formet for å operere i kuperte områder, men fortsatt opprettholde stor trekkkraft.

MDBLV500TF
MDB LV600 Pro Fjernstyrt Krattknuser

MDB LV600 er en fjernstyrt maskin utviklet for å tilfredsstille de vanskeligste behov, og dens kraft og ytelse kan sammenlignes med en tradisjonell traktor. LV600 sin spesielle utforming gjør at maskinen kan jobbe i områder som er vanskelig å nå, samt i hellinger opp til 60°.

MDBLV600TF
MDB LV800 Pro Fjernstyrt Krattknuser

MDB LV800 er en fjernstyrt maskin utviklet for å tilfredsstille de vanskeligste behov, og dens kraft og ytelse kan sammenlignes med en tradisjonell traktor. LV800 sin spesielle utforming gjør at maskinen kan jobbe i områder som er vanskelig å nå, samt i hellinger opp til 60°.

MDBLV800TF
Orsi EMF Piston Krattknuser til gravemaskin

Orsi EMF Krattknusere passer til gravemaskiner på maks 18 tonn. De hydraulisk drevne krattknuserne har en arbeidsbredde på 110 og 145 cm, og kan kutte trevirke opptil 25 cm i diameter. EMF krattknuserne har kraftige faste slaghammere.

OREMF
Fra:
Orsi EMR Piston Krattknuser til gravemaskin

Orsi EMR Krattknuser er utviklet for kutte trær og stubber effektivt og passer til gravemaskiner fra 10 til 18 tonn. De hydraulisk krattknuserne har en arbeidsbredde på 110 og 145 cm, og kan kutte trevirke opptil 20 cm i diameter. EMR krattknuserne har kraftige svingende slaghammere.

OREMR
Fra:
Orsi PFC Piston 1350 Kjettinghode

Orsi PFC 1350 Kjettinghode er laget for å effektiv klipping under ekstreme forhold langs veier, i grøfter og skogsområder. Kjettingmagasinet er kraftig med 13 mm kjetting og Hardox slitesko.

ORPFC1350KP
Orsi TMF Piston Krattknuser til gravemaskin

Orsi TMF Krattknusere passer til gravemaskiner på maks 30 tonn. De hydraulisk drevne krattknuserne har en arbeidsbredde på 140 og 170 cm, og kan kutte trevirke opptil 30 cm i diameter. TMF krattknuserne har kraftige svingende slaghammere.

ORTMF
Fra:
Orsi TPF Piston 140 Krattknuser til gravemaskin

Orsi TPF er en kraftig og effektiv krattknuser til å fjerne skog, stubber og kratt. Krattknuseren passer til gravemaskiner på 14 til 30 tonn og kan kutte trær opptil 40 cm i diameter.

ORTPF140
Orsi TPF Piston 170 Krattknuser til gravemaskin

Orsi TPF er en kraftig og effektiv krattknuser til å fjerne skog, stubber og kratt. Krattknuseren passer til gravemaskiner på 14 til 30 tonn og kan kutte trær opptil 40 cm i diameter.

ORTPF170
Orsi TPF Piston Krattknuser til gravemaskin

Orsi TPF er en kraftig og effektiv krattknuser til å fjerne skog, stubber og kratt. Krattknuseren passer til gravemaskiner på 14 til 30 tonn og kan kutte trær opptil 40 cm i diameter.

ORTPF
Fra:
Zanon TF/DT Krattknuser til Traktor

Zanon TF/DT «Heavy-Duty» er en overfaltefres som freser stubber, kvister, ukultivert vegetasjon og stokker opptil 40 cm. Den har en sterk stålstruktur og en stor rotor, med utskiftbare faste hammere. Krattknuseren kommer i to arbeidsbredder 210 og 250 cm, og leveres med kraftoverføringsaksel.

ZATFDT
Fra:

Maskin Importøren AS har et bredt utvalg av krattknusere som effektivt fjerner busker, kratt, trær og stubber. I vårt sortiment finner du krattknusere til traktor, gravemaskin og hjullaster, samt at vi tilbyr fjernstyrte krattknusere i ulike størrelser. Krattknuser fungerer som en overflatefres som enkelt fjerner det meste på overflaten, slik at de er perfekte til å lage beiteområder og holde vegetasjon nede.

Lenker
Min side