Skip to main content
Til toppen

Beitepusser til Traktor

Visning
Orsi Magnum Frontmontert Kantklipper til Traktor

Orsi Magnum Plus er en frontmontert beitepusser på arm som gjør operatøren har veldig god kontroll under arbeidet. Kantklipperen er av høykvalitet og passer profesjonelle brukere med kantslått kontraktorer.

ORMP
Fra:
Orsi Vulcanic Kantklipper til Traktor

Orsi Vulcanic Beitepussere på arm er utstyrt med roterende Y- eller H-kniver, og kan kutte gress og nyskudd opptil 4 cm i diameter. Beitepusserne er perfekt til å klippe langs veier, da klippehodet kan vinkles fra 90 grader opp til 50 grader ned

ORVU
Fra:
Zanon Ryder Frontmontert Beitepusser til Traktor

Zanon Ryder er en slagklipper som passer til en rekke ulike plentraktorer fra Kubota, Iseki, John Deere og Gianni Ferrari for frontmontering. Beitepusseren kan leveres i fargene til de ulike plentraktorene og ryderene.

ZARYDER
Fra:
Zanon Ryder Tractor Frontmontert Beitepusser til Traktor

Zanon Ryder Tractor er en frontmontert slagklipper som passer til en rekke kompakttraktorer. Beitepusseren kan utstyres med Y-kniver, hammerblad eller plenlufterkniver, og leveres med 140 eller 160 cm arbeidsbredde. Den kan leveres med 1000 eller 2000 rpm, og begge rotasjonsretninger på PTO.

ZATRRYDER
Fra:
Zanon TFM/R Reversibel Beitepusser til Traktor

Zanon TFM/R Beitepussere er reversible med hydraulisk sideforskyvning, slik at de både kan bakmonteres eller frontmonteres på traktoren. Beitepusserne har girkasse i støpejern og justerbar valse med skrape. Slagklipperne har motkniver som gir et godt klipperesultat, og leveres med justerbare slitesko.

ZATFMR
Fra:
Zanon TFX Beitepusser til Traktor

Zanon TFX Beitepussere er proffe og kraftige, og utstyrt med hydraulisk sideforskyvning. Beitepusserne har girkasse i støpejern og justerbar valse med skrape. Beitepusserne har motkniver som gir et godt klipperesultat, og leveres med justerbare slitesko.

ZATFX
Fra:
Zanon TFZ Beitepusser til Traktor

Zanon TFZ Beitepussere er proffe og kraftige, og utstyrt med hydraulisk sideforskyvning på 40 cm. Beitepusserne har stålramme og elektronisk balansert rotor montert på selvjusterende lager. De kan brukes av traktorer med motorstyrke fra 60 til 100 Hk. TFZ har justerbare slitesko, kategori 1 tre-punkt innfeste og kraftoverføringsaksel. Beitepusserne kan leveres med Y-kniver eller hammere.

ZATFZ
Fra:
Zanon TMA-S Kantklipper til Traktor

Zanon TMA-S Beitepusser er en maskin laget for tøffe forhold som gjør den perfekt til bruk til kantslått langs norske veier. Kantklipperen spiser gress, kratt og større legemer enkelt, samtidig som den har alt av sikkerhetsutstyr hvis uhellet skulle være ute. Beitepusseren kan stilles i ulike retninger og har lang rekkevidde.

ZATMS
Fra:
Zanon TMC Kantklipper til Traktor

Zanon TMC Beitepusser på arm er en universalpusser for veivedlikehold, rydding av kanter, grøfter og hekker. I tillegg er den TMC anvendelig på gress, småtrær og busker, og er dermed ideell for vedlikehold av parker, hager og veikanter. Kanklipperen her en sterk konstruksjon som gir suveren ytelse i felten.

ZATMC
Fra:
Zanon TMH Kantklipper til Traktor

Zanon TMH Beitepusser er en allsidig løsning for landbruk og vedlikehold av veier. Beitepusseren har mulighet for diverse arbeidsposisjoner som gjør TMH til et uunnværlig redskap i den daglige driften. Kompakt og kraftig gir den god manøvrerbarhet og sikrer høy pålitelighet under arbeidet.

ZATMH
Fra:
Zanon TMJ Kantklipper til Traktor

Zanon TMJ Garden Beitepussere er utstyrt med roterende Y-kniver eller hammere med innovativt spiralt kuttesystem for maks ytelse, tross den lette vekten. Beitepusserne passer på traktorer fra 20 Hk, og kan brukes i all type terreng.

ZATMJ
Fra:
Zanon TMU Beitepusser til Traktor

Zanon TMU Beitepussere er kraftige og passer til klippe kratt og utvekster på en effektiv måte. Beitepusserne har stålramme og elektrisk balansert rotor montert på selvjusterende lager.

ZATMU
Fra:
Lenker
Min side